Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:54.0) Gecko/20100101 Firefox/8EE2
@jackar
Łojezuu FF 28? Ale dinozaur.

I ty się dziwisz dlaczego ci się sypie najnowszy uBlock Origin na takim starym pierniku jak FF 28? Dopiero co pisałem tutaj:
http://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?p=239665#p239665, że 'penguino' który siedzi na FF 39, pokonał o 10 wersji w dół naszą forumową Beatę 'beata072' która siedzi na FF 49, a teraz widzę, że ty przebiłeś z kolei 'penguino' o kolejne 11 wersji w dół. Zacytuję ci tylko lekko zmieniony fragment własnego postu:
marcino pisze:to tak byś do 30-35 letniego letniego sypiącego się, pordzewiałego samochodu z przebiegiem 600.000 km, odpalanego na korbkę, z nieotwierającymi/niedomykającymi się drzwiami/szybami i klaksonem w postaci ręcznej gumowej trąbki wystawianej przez okno próbował podłączyć nowoczesny radioodtwarzacz usb...
albo
marcino pisze:siedzieć na takim FF 28 to jak siedzieć na Windows 95.
I tacy ludzie później zakładają wątki na forum, że im się sypie coś w przeglądarce...a teraz dowcip:
- przychodzi jackar do serwisu komputerowego (w czasach obecnych) oddać komputer i żali się: panie..coś z przeglądarką mi szwankuje
- serwisant patrzy i ogląda: cała pożółknięta obudowa, procesor Intel Pentium 166Mhz, 16mb RAMu, dysk 4 GB, CD-ROM 4x, myszka na kulkę, Windows 95, FF 1.5....i mówi: pan pomylił serwis komputerowy ze skupem złomu.

A co do onetu.pl to podobnie jak Garu siedzę na uBlocku Origin i nie mam żadnych problemów.