strona domowa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
strona domowa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Firebird jest cudny, ale jak, do jasnego grzyba, ustawic, żeby przeglądarka otwierała się na stronie domowej, a nie na ostatnio odwiedzanej?
- Michał
Re: strona domowa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007
Narzędzia > Dodatki > Menedżer sesji > Opcje > Odptasz "Przywróć sesję po uruchomieniu przeglądarki"
- MarcineQ
- Z nami od: 15 września 2002, 13:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
tak myślałem, że to w tych okolicach, ale u mnie w narzędziach nie ma dodatków
Firebird 0.7, mam też zainstalowaną Mozille Nawigator 1.5
Firebird 0.7, mam też zainstalowaną Mozille Nawigator 1.5
- Michał
no tak, znalazłem, jest w narzędzia > Opcje> Dodatki > ...
dzięki
dzięki
- Michał
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Natomiast ja to mam problema ;]
Wywaliłem plugina "menadżer sesji" (wcześniej go wyłączałem), ale mozilla dalej niekiedy otwiera się z ostatnią stroną. Dodam, że po restarcie systemu problem znika, i mozilla otwiera się bez żadnej strony (nie otwiera domowej).
Przypuszczam, że to jakiś bug związany z "tabbrowser extensions", ale nie wiem, co mu mam zrobić; wyłączyłem wszystkie opcje "startup", nawet samego plugina, ale problem i tak się niekiedy pojawia
Dodam, że chodzi o Firebirda 0.7
Wywaliłem plugina "menadżer sesji" (wcześniej go wyłączałem), ale mozilla dalej niekiedy otwiera się z ostatnią stroną. Dodam, że po restarcie systemu problem znika, i mozilla otwiera się bez żadnej strony (nie otwiera domowej).
Przypuszczam, że to jakiś bug związany z "tabbrowser extensions", ale nie wiem, co mu mam zrobić; wyłączyłem wszystkie opcje "startup", nawet samego plugina, ale problem i tak się niekiedy pojawia
Dodam, że chodzi o Firebirda 0.7
- Dijkstra
- Z nami od: 16 listopada 2003, 01:31
• Strona 1 z 1