Długo tu nie zaglądałem bo mi niedawno mamusia zmarła.
Problem z tematu obok nadal nie rozwiązany a dzisiaj zauważyłem kolejny.
Nie mogę wejść w swoje zapisane hasła w firefoxie. Przeglądarka popawnie prosi o hasło ekranowe jak dotychczas było, i po jego otrzymaniu odświeża się stronka z prośbą i znowu i znowu i znowu, mogę je sto razy wstukać i nie wejdę w swoje zapisane hasła na firefoxie. Nie mogę ich edytować ani podejrzeć, mimo że autouzupełnianie na wszystkich stronach działa poprawnie. A hasło ekranowe wstukuję poprawnie bo przecież jakoś uruchamiam mojego smartfona.
Drugi problem to trzcionka podczas pisania tutaj na forum, jak dla krasnoludków a czcionka z tytułu tematu z kolei jak dla wielkoludów, po zamieszczenia posta wygląda ok ale podczas pisania posta koszmarnie.
Nie wiem czy problem tyczy obecnej aktualizacji firefoxa i muszę czekać na następną czy obecnej aktualizacji androida na moim OPPO i też muszę poczekać.
A wyczyściłem wcześniej ciasteczka, obrazki itd.
W każdym razie odechciewa mi się już powoli używać tej przeglądarki, dopóki działała to była naprawdę fajna i użyteczna ale w tej chwili to już trzy, patrz mój temat obok, trwałe i bardzo nieznośne bugi.
Nie wiem czy nie zrobić czystej instalacji od zera.
Problem z hasłami i trzcionką
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z hasłami i trzcionką
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Android 10; Mobile; rv:132.0) Gecko/132.0 Firefox/132.0
- KrissNet
- Z nami od: 06 grudnia 2022, 08:59
Odp: Problem z hasłami i trzcionką
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:134.0) Gecko/20100101 Firefox/134.0
To wygląda jak bug 1919814. Napisali że to poprawione w wersji 132 aktualnej, ale widziałem dziś inne zapytanie na ten temat, więc wygląda na to, że coś skaszanili
.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
• Strona 1 z 1
Wróć do Przeglądarka Firefox Mobile