Rzeczpospolita o problemach z bankami Internetowymi
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Rzeczpospolita o problemach z bankami Internetowymi
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
"Rzeczpospolita" napisała o problemach z dostępem do banków internetowych z pod różnych systemów i przeglądarek:
http://rzeczpospolita.pl/dodatki/pienia ... a_2.html#2
i tableka: http://rzeczpospolita.pl/teksty/pieniad ... _2-3.F.gif
http://rzeczpospolita.pl/dodatki/pienia ... a_2.html#2
i tableka: http://rzeczpospolita.pl/teksty/pieniad ... _2-3.F.gif
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2003, 21:43 przez Ludwik, łącznie zmieniany 1 raz
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030225
Ludwik pisze:Błędów i nieścisłości oczywiście mnóstwoI zbyt się skupili na systemach operacyjnych, zamiast na przeglądarkach...
Ale przynajmniej napisali o BPH-u, który mnie do szału doprowadza (pisałem o tym dużo na forum)...
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624
Niestety, czeka Cię chyba jeszcze więcej rozczarowań... Znajomy, który pracuje w tym banku widział nową wersję ich strony (testują ją teraz). Owszem działa w Mozi, ale tylko pod windą. Znajomy próbował pod Linuxem ale bez powodzenia. Mogł się zalogować ale nie mógł zrealizować transakcji. Słabo?
- mimochodem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624
Odpowiem sam sobie.
Quiris ogłosił reaktywację... Niestety reaktywacja działa na razie tylko dla nowych klientów banku. Starzy do mniej więcej połowy stycznia wchodzą przez starą stronę (info uzyskane w tej chwili z infolinii banku). Spytałem gościa z infolinii o Linuxa. Odpowiedział, że w tej chwili podpisywanie zleceń działa tylko pod windą (znajomy miał rację? activex reaktywacja?) Powiedział też (gość z infolinii), że bank chce napisać odpowiedni komponent umożliwiający korzystanie z Linuxa i MacOS. Tylko kiedy?!
Pozdrowienia 4all.
Quiris ogłosił reaktywację... Niestety reaktywacja działa na razie tylko dla nowych klientów banku. Starzy do mniej więcej połowy stycznia wchodzą przez starą stronę (info uzyskane w tej chwili z infolinii banku). Spytałem gościa z infolinii o Linuxa. Odpowiedział, że w tej chwili podpisywanie zleceń działa tylko pod windą (znajomy miał rację? activex reaktywacja?) Powiedział też (gość z infolinii), że bank chce napisać odpowiedni komponent umożliwiający korzystanie z Linuxa i MacOS. Tylko kiedy?!
Pozdrowienia 4all.
- mimochodem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030225
mimochodem pisze:Odpowiem sam sobie.
Pozdrowienia 4all.
Robiłem już przelewy pod Linuksem, kilka miesięcy temu, ale udało mi się wtedy zalogować tylko pod Netscapema 4.78 (był w RH 7). Jako, że mam teraz RH 9 nie chce mi się instalować leciwej juź przeglądarki...
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007
Jajo polega na tym, ze z mojego nowego kompa (domyslnie pozbawionego MS java) nawet IE nei wchodzi w sezam ... malo mozilla wchodzi tylko przelac nic nie mogie 
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony