firebird i sidebar
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
firebird i sidebar
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Czy orientuje sie moze ktos, czy zostanie wprowadzona obsluga sidebarow w Firebirdzie, na podobnej zasadzie jak teraz jest w "starej" Mozilli?
Niby mozna dodac do sidebaru to co sie znajduje w zakladkach, ale... to zupelnie nie to o co mi chodzilo....
Niby mozna dodac do sidebaru to co sie znajduje w zakladkach, ale... to zupelnie nie to o co mi chodzilo....
- nutado
- Z nami od: 18 grudnia 2002, 13:45
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Skoro zrobili to w ten sposób, to pewnie dlatego ze tak chcieli i nie będą tego zmieniać ;]
Ja sobie emuluję
Mozillowy sposób zarządzania sidebarami - na lewym krańcu osobistego paska narzedzi umieściłem folder "Sidebary" w którym umieściłem wszystkie sidebary. Jak chcę zobaczyć jakiś sidebar tylko wybieram z rozwijanej listy powyżej i już. Prawie to samo co w M.
Jeśli ktoś nie rozumie, to mogę zrobić screena ;]
Ja sobie emuluję
Jeśli ktoś nie rozumie, to mogę zrobić screena ;]
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
No to sa po prostu zakładki typu sidebarowego. Ręcznie zaznacza się żeby otwierał zakładkę jako sidebar, lub, częściej, sidebar umieszczany jest jako taka zakładka przez skrypty na stronach.
Ja tylko te zakładki-sidebary umieściłem mniej więcej w tym miejscu gdzie w Mozilli są przyciki sidebarów.
Ja tylko te zakładki-sidebary umieściłem mniej więcej w tym miejscu gdzie w Mozilli są przyciki sidebarów.
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
• Strona 1 z 1