--
Jak ma sie domyslne ustawienia, wejdzie sie w opcje i zaznaczy, aby przycisk "idź" był pokazywany, to przycisk "ok" przestaje działać
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
Lisek pisze:Mialem profil "default" to sobie katalog zapisalem przed reinstalką windy. Teraz zainstalowałem Mozillę, podmienilem default i ustawienia nadal domyslne :/ W sumie juz sobie pokonfigurowalem, ale nastepnym razem ktore pliki mam zabezpieczac?
Lisek pisze:Jak ma sie domyslne ustawienia, wejdzie sie w opcje i zaznaczy, aby przycisk "idź" był pokazywany, to przycisk "ok" przestaje działać
Lisek pisze:Mialem profil "default" to sobie katalog zapisalem przed reinstalką windy.
Lisek pisze:Profilaktycznie skopiowałem cały folder defaults z katalogu mozilliTam byly profile, costam jeszcze....
Lisek pisze:Teraz sobie zrobiłem nowy profil i pliki trzymam sobie na innym dysku. Jest to w katalogu "\Lisek\jcidl8oy.slt". Czyli pewnie jak to sobie zachowam to juz nie bedzie problemow?
GmbH pisze:Tak, teraz powinno być bezproblemowo, najlepiej skopiować także plik registry.dat gdzie są zapisane informacje o dostępnych profilach. Wkrótce napiszę poradnik o tworzeniu kopii bezpieczeństwa / przywracaniu profili.
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], dexter, Google [Bot]