MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Nie dziala mi funkcja Code przy pisaniu postów

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Nie dziala mi funkcja Code przy pisaniu postów

Postautor: ulysse » 25 grudnia 2003, 16:46

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007

A wiec problem jest tego rodzaju gdy pisze posta na forum ( nie na tym ) nie moge urzyc funkcji CODE tylko akrywne linki sa :( Moze ktos wie jak temu zaradzić ??
P.S
Nie krzyczcie mocno jak cos źle napisałem jestem Tu nowy :)
ulysse

Z nami od: 23 grudnia 2003, 20:31

Re: Nie dziala mi funkcja Code przy pisaniu postów

Postautor: Gość » 25 grudnia 2003, 18:00

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

Kod: Zaznacz cały
trzeba nacisnac przycisk code. Moze ta funkcja jest po prostu zablokowana?
Gość

Re: Nie dziala mi funkcja Code przy pisaniu postów

Postautor: Ludwik » 25 grudnia 2003, 19:26

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

ulysse pisze:Nie krzyczcie mocno jak cos źle napisałem jestem Tu nowy :)

Tak, źle napisałeś i nasze bojówki ds. zwalczania Źle Piszących Userów (w skróce ŹPU, lub popularnie "ziepów") nie zostaną wysłane tylko z okazji świąt Bożego Narodzenia ;)

A tak na serio - jak już pisałem poprzednio - musimy widzieć coś żeby wiedzieć dlaczego nie działa. Jak to sobie inaczej wyobrażasz? Bez linku się nie obejdzie.

Po drugie skoro już napisałeś temat w złym podforum, to było tam zostać (moderator pewnie by to przeniósł), bo w momencie gdy zakładasz dwa tematy na ten sam temat, w tym jeden nie tam gdzie rzeba, popełniasz jeszcze większe przestępstwo ;)

Nie przejmuj się tym za bardzo, jesteśmy tu żeby ci pomóc. Tyle musisz nam na to pozwolić.

Wesołych Świąt :)
Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Postautor: ulysse » 25 grudnia 2003, 23:52

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007

A wiec przepraszam za wszystkie moje grzechy i obiecuje sie nawrócić :) no i oczywiscie dziekuje za wyrozumiałość :)

A wiec to jest te forum :
Kod: Zaznacz cały
www.genesis.net.pl

i jak juz wczesniej pisałem nie moge w tym forum zrobic czegos takiego jak tutaj z tym adresem.
ulysse

Postautor: Ludwik » 26 grudnia 2003, 00:09

Niestety nie mogę ci pomóc, bo nawet po rejestracji forum informuje mnie że nie mam uprawnien do pisania/czytania czegokolwiek.

To nie jest forum takie jak to. Jest oparte na zupełnie innym mechaniźmie. Tym nie mniej na innych forach opartych na tym mechaniźmie, w tej samej wersji, [code] w Mozilli działa bez problemu.

Nie mogąc się dostać do odpowiedniej strony naprawdę nie mogę napisać co tam jest popsutę.

Mogę tylko poadzić, że niezależnie od tego możesz używać tego mechanizmu "ręcznie", wpisując tekst który ma się pojawić jako "kod" między "[code]" i "[/code]" np.

[code]jakiś tekst[/code]
Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Postautor: ulysse » 26 grudnia 2003, 13:29

No nic :( Bede musiał sam powalczyć a próbowałem i reczne idze :) Dzieki :]
ulysse

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony