Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031217 Firebird/0.7+
nutando: jezeli nie masz ochoty mu pomoc, to po prostu nie pisz nic. Bo taka postawa raczej zniechecisz LB do poprawienia swojej strony, niz zmotywujesz go
LB:
Na tej stronie widze mnostwo bledow, ktore wskazuja, ze strona zostala przygotowana w aplikacji Front Page i bedzie Ci bardzo trudno zmusic ja do wspolpracy z przegladarkami obslugujacymi standardy takimi jak Opera, Safari, Konqueror, Firebird czy Mozilla.
Nie wiem czemu w dokumencie opisujacym ramki masz skrypty JS? Brakuje faktycznie doctype, masz kombinacje tago takich jak:
<p dynamicanimation="fpAnimelasticRightFP1" id="fpAnimelasticRightFP1" style="position: relative !important; visibility: hidden" language="Javascript1.2">
Nie wiem co to ma byc i jak to niby ma dzialac. <p> jest tagiem opisujacym paragraf i z cala pewnoscia nie powinien miec language="JavaScript1.2" ani dynamicanimation (nie wiem co to). To wszystko sa chore wymysly firmy Microsoft i zadna inna przegladarka tego nie wspiera i nie bedzie.
Nie wiem jak strona dziala w IE, poniewaz nie mam Windows, ale sadze, ze jestes jeszcze w stanie to odkrecic. Sproboj szblon strony napisac w notatniku, albo w Composerze (dolaczonym do Mozilli). Na poczatku przy kazdej zmianie sprawdzaj jak zachowa sie w kazdej przegladarce. Na stronach
www.w3c.org (organizacji standaryzujacej jezyki web) znajdziesz dokumentacje HTML i CSS co pozwoli Ci lepiej zrozumiec jak nalezy budowac strony.