Pasek osobisty z Firebirda do Mozilli?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Pasek osobisty z Firebirda do Mozilli?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Czy jest jakiś sposób, aby w Mozilli (1.5) ustawić pasek osobisty z takimi funkcjami jak w Firebirdzie? Mam na myśli ikony "nowy panel" i "nowe okno", a także zakładki umieszczone w "folderze zakładek osobistych"?
- gt61
- Z nami od: 18 stycznia 2004, 21:30
Re: Pasek osobisty z Firebirda do Mozilli?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031216 Firebird/0.7+
gt61 pisze:Czy jest jakiś sposób, aby w Mozilli (1.5) ustawić pasek osobisty z takimi funkcjami jak w Firebirdzie? Mam na myśli ikony "nowy panel" i "nowe okno", a także zakładki umieszczone w "folderze zakładek osobistych"?
jesli chodzi o ten pasek z zakladakmi to jak najbardziej. co do reszty to nie wiem, bo od dosc dawna nie uzywam Mozilla.
- Gość
Pasek osobisty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Chodzi mi o to, że w FB można w folderze zakładek osobistych umieścić link do strony WWW, który potem będzie widoczny na pasku osobistym jako klawisz - jak to zrobić w Mozilli?
- gt61
Re: Pasek osobisty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031216 Firebird/0.7+
gt61 pisze:Chodzi mi o to, że w FB można w folderze zakładek osobistych umieścić link do strony WWW, który potem będzie widoczny na pasku osobistym jako klawisz - jak to zrobić w Mozilli?
nie wiem czy dobrze Cie rozumiem... przeciagasz adres strony z paska adresowego na pasek w Mozilla, gdzie masz osobiste zakladki. mozesz je rowniez dodac do akatalogu z osobistymi zakladkami w menedzerze zakladek.
- Gość
Na pasku osobistym w Mozilli mam: klawisz HOME i folder ZAKŁADKI (oraz mnóstwo wolnego miejsca). Przeciągnięcie i upuszczenie adresu na pasek powoduje dopisanie zakładki wewnątrz foldera ZAKŁADKI, a ja chciałbym, żeby to był osobny klawisz obok klawisza ZAKŁADKI. W FB są to: Pomocy!, Jak to zrobić?, Sprawdż, Mozilla, MozDev ( wymieniłem je na swoje
).
- gt61
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.6b) Gecko/20031208
W Zakładkach masz Folder osobistego paska narzędzi - wrzuć jakąś zakładkę do niego, a pojawi się na pasku 
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1