Gdy w watku o zmianie roadmapu pisalem o planowanych przez Scotta MacGregora aktualizacjach kodu o czesc malo ryzykownych nowosci z trunka, mialem nadzieje ze aktualizacji ulegna tez pliki jezykowe, ze uzupelnione zostana przynajmniej o czesc tego, czego brakuje wzgledem wydan z trunka. Oszczedzilo by mi to usuwania stringow, oraz ew. pozniejszego ich dodawania ponownie jesli pliki zostaly by zaktualizowane. Niestety zmiany poszly w zupelnie innym kierunku, zaden z tekstow trunkowych nie zostal dodany, za to doszly zupelnie nowe stringi.
Rad nie rad, musialem troche tekstow pousuwac, nowosci przetlumaczyc i teraz wam prezentuje owoc mej pracy. Bardzo prosze o testy, szczegolnie o przeczesanie opcji i konfiguracji kont, klikanie gdzie sie da. Ostatnio wykrylem kilka uchybien, przez ktore pojawialy sie informacje o bledzie parsowania. Umknely one moim i waszym oczom w obu mych wydaniach 0.5a PL. Jako ze nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzic, bardzo potrzebna jest mi tu wasza pomoc. Jak szkoda wam waszych ustawien, to zalozcie nowy profil i na nim klikajcie gdzie popadnie. Licze na odzew