problemy z firefox 0.8
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problemy z firefox 0.8
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
witam!
czy dziala u Was strona millenet.pl w firefox? u mnie nie pokazuja sie pola wejsciowe i nie mozna sie zalogowac. w firebird 0.7 strona chodzi ok.
pozdr
hs
ps. sory za ten post poraz drugi, ale poprzedni (w temacie 'firefox 0.8') byl niezauwazalny i dostawalem tylko powiadomienia o niezbyt ciekawych uwagach na temat nowej nazwy.
czy dziala u Was strona millenet.pl w firefox? u mnie nie pokazuja sie pola wejsciowe i nie mozna sie zalogowac. w firebird 0.7 strona chodzi ok.
pozdr
hs
ps. sory za ten post poraz drugi, ale poprzedni (w temacie 'firefox 0.8') byl niezauwazalny i dostawalem tylko powiadomienia o niezbyt ciekawych uwagach na temat nowej nazwy.
- huami
- Z nami od: 09 lutego 2004, 13:33
Re: problemy z firefox 0.8
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7a) Gecko/20040209 Firebird/0.8.0+ (athantor)
huami pisze:witam!
.
U mnie demo działa pod nowszym firebirdem. Nie_demo, też niby działa, ale nie mam tam konta żeby sprawdzić, więc wypisuje mi, że zły login.
- athantor
- Z nami od: 24 grudnia 2002, 15:22
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
U mnie na nowym 0.8 nie ale na wersji 0.7 demo chodziło bez broblemu, co dosłownie przed momentem sprawdziłem. Dosyć dziwne... Wyświetla tylko stronę z logo banku i możliwością wyboru języka, i nic ponad to.
Ciekawe jakie jeszcze ta "nowa jakość" kryje niespodzianki. Sprawdziłem przy okazji kilka innych "trudnych stron" i te działają w tym strona mBanku.
"I like my town with a little drop of poison" T.Waits
- klepa
- Z nami od: 07 lipca 2003, 18:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113 MultiZilla/1.6.1.0a
przy MozillaPl to samo nie ma nawet okienka logowania
ale... po zamianie identyfikacj przez user agent switcher na IE6.0 windows okienko pojawia, niestety nie działa logowanie pomimo wklepania własciwych kodów
. Cóz ja tam codzienie atakuje bank, heh złoże nawet chyba pisemna reklamacje. Cóz któs coś spieprzył bo wczesniej chodziło OK.
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich robić sam ;D
- darjerz
- Z nami od: 06 grudnia 2003, 12:40
• Strona 1 z 1