Thundertray 0.8.1 - problem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Thundertray 0.8.1 - problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Witam.
Przekopiowalem trhundertraya do folderu Kurier poczty iz robie skrot ktory umiescilem w autostarcie - to biore wlasciowsci skrotu i w POLU ELEMENT DOCELOWY wpisuje: "C:\Program Files\Kurier Poczty\thundertray.exe launchhide autoexit" to niestety nie moege tego zatwierdzic bo pisze ze ...nazwa jest nieprawidlowa.
Co zrobic ???
Z gory dzieki
Przekopiowalem trhundertraya do folderu Kurier poczty iz robie skrot ktory umiescilem w autostarcie - to biore wlasciowsci skrotu i w POLU ELEMENT DOCELOWY wpisuje: "C:\Program Files\Kurier Poczty\thundertray.exe launchhide autoexit" to niestety nie moege tego zatwierdzic bo pisze ze ...nazwa jest nieprawidlowa.
Co zrobic ???
Z gory dzieki
- Krzychul
Re: Thundertray 0.8.1 - problem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
sprobuj zapisac to tak:
"C:\Program Files\Kurier Poczty\thundertray.exe" launchhide autoexit
lub pokombinuj z przelacznikami, sprobuj z: -
nie korzystalem z nowego thundertraya i TB to troche celuje slepo
"C:\Program Files\Kurier Poczty\thundertray.exe" launchhide autoexit
lub pokombinuj z przelacznikami, sprobuj z: -
nie korzystalem z nowego thundertraya i TB to troche celuje slepo
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
Mam podobny problem. Przedtem ze spolonizowanym Thunderbirdem 0.5 wszystko działało OK. Gdy jednak zainstalowałem n!Kuriera Poczty to mam tak jak mój przedpiśca na ikonce napis "Thunderbird Mail" - Inactive, mimo, że widzę iż w menedżerze urządzeń thundertray władował do pamięci thuderbird.exe. Wygląda jakby na to że thudertray nie za bardzo chce współpracować z n!Kurierem Poczty, podczas gdy z Thuderbirdem jest wszystko OK!
P.S. Używam thundretraya z opcjami: "singleclick launchhide alwaysmax autoexit"
- Nuan
- Z nami od: 15 lipca 2003, 13:31
Powinno pomoc
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Wpisz jeszcze 'nocapcheck' i podzie
- Luckyyy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
tak mam wpisane i działa
"...\Mozilla Thunderbird\thundertray.exe" h ax hk
swoja drogą to ciekawe czy jak uruchamiacie z parametrem hide
to czy przy pierwszym rozwinięciu thubderbirda z tray rozwija się nie na caly ekran tylko jakies takie karłowate pozwijane okienka ok. 500-400px w lewym gornym rogu?
"...\Mozilla Thunderbird\thundertray.exe" h ax hk
swoja drogą to ciekawe czy jak uruchamiacie z parametrem hide
to czy przy pierwszym rozwinięciu thubderbirda z tray rozwija się nie na caly ekran tylko jakies takie karłowate pozwijane okienka ok. 500-400px w lewym gornym rogu?
- absolon
- Z nami od: 17 lipca 2003, 22:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
czy przy pierwszym rozwinięciu thubderbirda z tray rozwija się nie na caly ekran tylko jakies takie karłowate pozwijane okienka ok. 500-400px w lewym gornym rogu?
od razu mam maxymalne , moze wpisz cala komende alwaysmax i bedzie ok ?
- Luckyyy
- Z nami od: 15 lutego 2004, 17:33
Re: Powinno pomoc
Luckyyy pisze:Wpisz jeszcze 'nocapcheck' i podzie
Rzeczywiście. Poszło. Serdeczne dzięki
- Nuan
- Z nami od: 15 lipca 2003, 13:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird