MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

jak oni to zrobili???

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

jak oni to zrobili???

Postautor: Gość » 17 lutego 2004, 15:55

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113

http://www.lafiera.poznan.pl/

...i coś dziwnego zaczyna się dziać u mnie z mozillą, a szczególnie z paskiem adresów. Czyżby nowy BUG? A jak jest u was?
Gość

Re: jak oni to zrobili???

Postautor: Gość » 17 lutego 2004, 16:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113

Anonymous pisze:http://www.lafiera.poznan.pl/

...i coś dziwnego zaczyna się dziać u mnie z mozillą, a szczególnie z paskiem adresów. Czyżby nowy BUG? A jak jest u was?

Mógłbyś jakoś sprecyzować to "coś dziwnego"? U mnie wszystko w porządku - stronka się co prawda nie ładuje, bo jest jakby zapętlona, tzn. ciągle się zaczyna ładować od nowa, ale Mozilla nie wykazuje przy tym żadnych dziwnych zachowań.
Gość

Postautor: Olh » 17 lutego 2004, 16:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113

To powyżej to byłem ja. Widzę, że problem z wylogowywaniem nie zniknął... :(
Olh

Postautor: Gość » 18 lutego 2004, 01:12

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113

chcę wykasować Backspace'm adres, a on co sekundę odnawia się w pasku adresu. Reload powinien dotyczyc zawartości okna, a nie paska adresu, nie?
Gość

Postautor: Ludwik » 18 lutego 2004, 08:27

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8

Anonymous pisze:chcę wykasować Backspace'm adres, a on co sekundę odnawia się w pasku adresu. Reload powinien dotyczyc zawartości okna, a nie paska adresu, nie?

IMHO we wszystkich przeglądarkach dotyczy również adresu. Nie zmienianie adresu przy zmianie strony było by błędem bezpieczeństwa ;)
Wystarczy że naciśniesz [stop] i strona przestanie się przeładowywać.
Ludwik
Moderator

Z nami od: 10 marca 2003, 10:05

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony