MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

dap i mozilla

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

dap i mozilla

Postautor: han » 30 sierpnia 2002, 16:41

Przeglądarka: -

bylo pare pytan na tym forum jak zrobic zeby dap dziala pod mozille(sam jedno z nich zadalem): trzeba przekopiowac plik dapop.dll ze zmieniona nazwa na npdap.dll z katalogu dap do katalogu plugins w mozilli.
mam jednak pytanie z tym wiazane, moze ktos bedzie potrafil pomoc - kiedy chce cos zdownloadowac po kliknieciu na jakiegos linka dap otwiera swoje okno z funkcjami "zapisz" itp, i wszystko byloby cacy, tyle ze w przegladarce uruchamia mi sie jakas dzwina strona z info o tym ze dap dodal linka do queue i takie tam. generalnie jest to dosc denerwujace ze za kazdym razem musze brac 'wstecz' zeby wrocic na stronke z ktorej sciagam, a nie znalazlem nigdzie opcji wylaczenia tego. ma ktos jakiegos pomysla?
nara
han

Re: dap i mozilla

Postautor: KLAPEK » 30 sierpnia 2002, 17:53

han pisze:[...] generalnie jest to dosc denerwujace ze za kazdym razem musze brac 'wstecz' zeby wrocic na stronke z ktorej sciagam, a nie znalazlem nigdzie opcji wylaczenia tego. ma ktos jakiegos pomysla?
nara

tak to chyba jest juz z pluginami do zasysarek, ja mam FlashGeta i tez musze za kazdym razem klikac wstecz /ta procedura jest nawet opisana w instrukcji fo wtyczki/.
Moze przy innych zasysarkachj jest inaczej?
:roll:
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Postautor: Gość » 31 sierpnia 2002, 01:43

Ja mam Getright'a i też tak robi.
Gość

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite