bylo pare pytan na tym forum jak zrobic zeby dap dziala pod mozille(sam jedno z nich zadalem): trzeba przekopiowac plik dapop.dll ze zmieniona nazwa na npdap.dll z katalogu dap do katalogu plugins w mozilli.
mam jednak pytanie z tym wiazane, moze ktos bedzie potrafil pomoc - kiedy chce cos zdownloadowac po kliknieciu na jakiegos linka dap otwiera swoje okno z funkcjami "zapisz" itp, i wszystko byloby cacy, tyle ze w przegladarce uruchamia mi sie jakas dzwina strona z info o tym ze dap dodal linka do queue i takie tam. generalnie jest to dosc denerwujace ze za kazdym razem musze brac 'wstecz' zeby wrocic na stronke z ktorej sciagam, a nie znalazlem nigdzie opcji wylaczenia tego. ma ktos jakiegos pomysla?
nara
dap i mozilla
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: dap i mozilla
Przeglądarka: -
han pisze:[...] generalnie jest to dosc denerwujace ze za kazdym razem musze brac 'wstecz' zeby wrocic na stronke z ktorej sciagam, a nie znalazlem nigdzie opcji wylaczenia tego. ma ktos jakiegos pomysla?
nara
tak to chyba jest juz z pluginami do zasysarek, ja mam FlashGeta i tez musze za kazdym razem klikac wstecz /ta procedura jest nawet opisana w instrukcji fo wtyczki/.
Moze przy innych zasysarkachj jest inaczej?
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite