Czy można tak ustawić, że klikam na odnośniku na pasku narzędzi środkowym przyciskiem a on otwiera się w nowym panelu. Na stronie mi to działa.
Roman
Osobisty pasek narzędzi - otwieranie w nowym panelu
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Osobisty pasek narzędzi - otwieranie w nowym panelu
Przeglądarka: -
- Roman Frołow
- Z nami od: 01 września 2002, 02:06
Re: Osobisty pasek narzędzi - otwieranie w nowym panelu
Roman Frołow pisze:Czy można tak ustawić, że klikam na odnośniku na pasku narzędzi środkowym przyciskiem a on otwiera się w nowym panelu. Na stronie mi to działa.
Standardowo raczej się nie da, dlatego proponuję instalację Multizilli i wtedy będziesz miał ten "bajer" 8) a poza tym wiele innych przydatnych możliwości
- quiris
- Z nami od: 31 lipca 2002, 06:53
Multizilla?
Odstrasza mnie że za bardzo wchodzi w przeglądarkę. I Instalacja podobno trudna?
- Roman Frołow
Re: Multizilla?
Roman Frołow pisze:Odstrasza mnie że za bardzo wchodzi w przeglądarkę. I Instalacja podobno trudna?
Eee tam... gadanie. Dodaje nowy pasek narzędzi i parę opcji jak np. Proctor w Preferencjach. Ja używam i jakoś dramatu nie doznałem z tą głeboką integracją. W obecnej wersji Multizilli znaaaaaacznie uprościła się instalacja. Zresztą na stronce z której instalujesz masz łopatologicznie napisane jak zainstalować w paru krokach. Polecam.
- quiris
- Z nami od: 31 lipca 2002, 06:53
Dobra -próbuje
A co tam, spróbuje. Ale dla mnie Moza już ma nieprawdopodobną moc. A jak uwolnię jej prawdziwą moc.... Już się boję 
- Roman Frołow
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite