MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Załączniki w Kurierze Poczty

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Załączniki w Kurierze Poczty

Postautor: zWitek » 06 września 2002, 15:50

Przeglądarka: -

Przydałaby się możliwość dodawania załączników do wysyłanej poczty taka sama jak w Outlook'u, tzn. aby była możliwość wskazania (z shift'em lub ctrl'em) kilku plików od razu.
Gdy wysyła się kilka plików w każdym liście i kilkanaście listów na godzinę wskazywanie załączników pojedynczo jest sporym utrudnieniem.

Druga sprawa. Warto dodać możliwość podglądania załączników, gdy są już w okienku z załącznikami w czasie Komponowania...
Czasami mam kilka plików podobnie nazwanych i wysyłając pocztę chciałbym się upewnić, że wyślę załaczniki dokładnie te, które chcę.

Możliwe, że jest jakaś wtyczka, która rozwiązuje te problemy, ale nie spotkałem się jeszcze z taką.

pozdro zWitek
zWitek

Re: Załączniki w Kurierze Poczty

Postautor: E2rd » 06 września 2002, 20:15

zWitek pisze:Przydałaby się możliwość dodawania załączników do wysyłanej poczty taka sama jak w Outlook'u, tzn. aby była możliwość wskazania (z shift'em lub ctrl'em) kilku plików od razu.

Poczytaj o tym w FAQ MozillaPL (jest też rada, jak załączać wiele plików).

zWitek pisze:Warto dodać możliwość podglądania załączników, gdy są już w okienku z załącznikami w czasie Komponowania...

Trudno powiedzieć, czy ta możliwość będzie dodana. Życzenie takie leży sobie w Bugzilli od dość dawna...
E2rd
Moderator

Z nami od: 26 marca 2002, 23:16

Re: Załączniki w Kurierze Poczty

Postautor: E2rd » 07 września 2002, 13:55

zWitek pisze:Przydałaby się możliwość dodawania załączników do wysyłanej poczty taka sama jak w Outlook'u, tzn. aby była możliwość wskazania (z shift'em lub ctrl'em) kilku plików od razu.

Dobre wieści! Błędy nr bugzilla 43015 oraz bugzilla 121122 są już oznaczone jako rozwiązane. W wersji 1.2alpha ten 'ficzer' powinien być w Windowsach dostępny... :D

Miejmy nadzieję, że niedługo linuxiarze i makówki :wink: też będą mieli tą możliwość...
E2rd
Moderator

Z nami od: 26 marca 2002, 23:16

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite