MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Ilosc zalacznikow wieksza niz 6?

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Ilosc zalacznikow wieksza niz 6?

Postautor: KLAPEK » 09 września 2002, 17:15

Przeglądarka: -

Przegladalem forum Kuriera pod katem zalacznikow, ale to co znalazlem chyba nie rozwiazuje mojego problemu. :(
Otoz gdy w KP /Mozilla 1.0 PL/ wysylam list z np 8 zalacznikami, wszystko jak nalezy zalacza, a potem po wyslaniu okazuje sie ze... przeslal tylko 6 :o .
Zeby bylo weselej, dla testu sam do siebie wysylam 8 zalacznikow i... wszystkie 8 dochodzi :-?
Czy to jakis bug, czy gdzies jest zaptaszona opcja limitu ilosciowego, badz wielkosci wysylanego postu?
:roll:
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator

Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05

Re: Ilosc zalacznikow wieksza niz 6?

Postautor: dls » 09 września 2002, 17:52

Przeglądarka: -

KLAPEK pisze:Otoz gdy w KP /Mozilla 1.0 PL/ wysylam list z np 8 zalacznikami, wszystko jak nalezy zalacza, a potem po wyslaniu okazuje sie ze... przeslal tylko 6 :o .
Zeby bylo weselej, dla testu sam do siebie wysylam 8 zalacznikow i... wszystkie 8 dochodzi :-?
:roll:

Wysłałem do swojej drugiej skrzynki pocztę z 21 załącznikami (małymi po 8 kilo) i wszystko poszło bez problemu. Tyle że teraz mam 1.1 PL (Win98SE).

Ale przypominam sobie że za czasu 1.0 zdarzył mi się coś podobnego - miałem wysłać komuś około 20 fotek (tkaich po 70 kilo) - a doszło faktycznie tylko sześć!
dls

Z nami od: 12 maja 2002, 20:12

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite