tabbrowser preferences
Moderator: Pomocy?!
tabbrowser preferences
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
ps w opcjach tabbrowsera jest zaznaczone: "load new links in: new tab"
mam zainstalowaną wersje 0.5
- toto
NIESAMOWITE
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
- toto
Re: NIESAMOWITE
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040225 Firefox/0.8.0+
toto pisze:...nazywa sie to jakoś?
boza wola
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040210 Firefox/0.8 (Pitreck)
Wiec albo zainstaluj sobie nowsza przegladarke, albo starsza wersje dodatku.
Mozliwe tez jest, ze gryzie ci sie on z innym dodatkiem. Mnie naprzyklad sprawial problemy z gestami, dokladnie takie same, jak przez ciebie wymienione.
Pozdr.
- Pitreck
- Moderator
- Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
A dlaczego właściwie nikt nie wpadł by stworzyć w Mozilli 'pełną' obsługę paneli tak, jak w Operze... Bo to co jest teraz to właściwie nie wiadomo czy te panele są czy ich nie ma... taki pic na wodę. A z dodatkami to widać jak jest...
- flegmus
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
flegmus pisze:A dlaczego właściwie nikt nie wpadł by stworzyć w Mozilli 'pełną' obsługę paneli tak, jak w Operze... Bo to co jest teraz to właściwie nie wiadomo czy te panele są czy ich nie ma... taki pic na wodę. A z dodatkami to widać jak jest...
Szczerze mówiąc to też mnie to zastanawia, szczególnie, że nie można na panelach wykonać nawet najprostszych i najlogiczniejszych czynności, np. przeciągać ich. Prawdopodobnie (nie chce mi się sprawdzać), gdzieś w Bugzilli leży kilka bugów, które sugerują wprowadzenie tego typu "ficzerów", ale widać nikomu się nie chce nimi zajmować... Ja bym się raczej spodziewał, że FireFox dostanie coś takiego.
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040210 Firefox/0.8 (Pitreck)
Olhado/256 pisze:Prawdopodobnie (nie chce mi się sprawdzać), gdzieś w Bugzilli leży kilka bugów, które sugerują wprowadzenie tego typu "ficzerów"(...)
Przyklad: Bug #105547
- Pitreck
- Moderator
Pitreck pisze:Tabbrowser preferences 0.5 przystosowany jest dla Firefoksa 0.8 i nikt ci nie zagwarantuje poprawnej wspolpracy ze starsza wersja.
Wiec albo zainstaluj sobie nowsza przegladarke, albo starsza wersje dodatku.
Mozliwe tez jest, ze gryzie ci sie on z innym dodatkiem. Mnie naprzyklad sprawial problemy z gestami, dokladnie takie same, jak przez ciebie wymienione.
Pozdr.
jesli chodzi o pierwszą czesc wypowiedzi to nie ma znaczenia jaka wersje dodatku mam bo wcześniej bylo 0.4 i dzialo sie to samo natomiast
rzeczywiscie jak wywalilem gesty z których i tak nie korzystałem to wszystko wydaje sie byc juz w porzadku. dzięki za podsunięcie rozwiazania
klaniam sie i do następnego
- toto
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040421
Adrianer pisze:prawdopodobnie znajdziesz tą opcję teraz w ustawieniach dodatku
Nie znalazłem i co teraz? Jestem skazany na użytkowanie Mozilli bez tej funkcji?
Szkoda, że mozillapl tim nie spakuje Mozillipl z dużą ilością dodatków. Aby wszystko trzymało się "kupy", aby ZU nie miał problemów...
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040422 Firefox/0.8.0+ (Pitreck)
- Pitreck
- Moderator
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040421
Tabbrowser fajny jest i mnie pasuje...
Mam jeszcze prefbar, mozimage, web developer, advenced preferences i chyba jeszcze cos.
Te dodatki zalatwiaja kilka funkcji, ktore Opera ma w standardzie.
- Gość
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite