nkurier i avast
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nkurier i avast
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
podobne tematy dot. n kuriera i antywirusa avast co prawda juz były ale ja mam problem trochę inny od omawianych. mam nkuriera 0.4 i avasta skonfigurowanego dla serwera onetu. jak dodać konto pocztowe które jest na innym serwerze tak aby też było skanowane? ustawienia w pliku avast4.ini są skonfigurowane dla serwera onetu. jak mam zmusić program antywirusowy aby skanował wiadomości z obu serwerów? może ktoś miał taki problem lub wie jak to zrobić będę wdzięczny
- bobo
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Witam
Też mam Avasta i Kuriera Poczty.
Ja mam dwa konta pocztowe na onecie i interii i ustawiam avasta w sposob następujący:
1. Uruchamiam Kreatora ochrony poczty i zaznaczam "Automatycznie chroń wszystkie konta pocztowe" a dalej zaznaczam tylko interie (jako domyślny)
2. Następnie wchodzę do Kuriera Poczty i wybieram Narzędzia + konfiguracja kont
3. Klikam na dodaj konto i wpisuję potrzebne informacje:
nazwa serwera: 127.0.0.1
użytkownik: xxx#poczta.interia.pl (gdzie xxx oznacza nazwę twojego konta pocztowego)
i to już wszystko
tak samo postępujesz przy następnym koncie...
Też mam Avasta i Kuriera Poczty.
Ja mam dwa konta pocztowe na onecie i interii i ustawiam avasta w sposob następujący:
1. Uruchamiam Kreatora ochrony poczty i zaznaczam "Automatycznie chroń wszystkie konta pocztowe" a dalej zaznaczam tylko interie (jako domyślny)
2. Następnie wchodzę do Kuriera Poczty i wybieram Narzędzia + konfiguracja kont
3. Klikam na dodaj konto i wpisuję potrzebne informacje:
nazwa serwera: 127.0.0.1
użytkownik: xxx#poczta.interia.pl (gdzie xxx oznacza nazwę twojego konta pocztowego)
i to już wszystko
tak samo postępujesz przy następnym koncie...
- kris79
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird