Problem: import/export z Tb0.6 do Tb0.7.1
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem: import/export z Tb0.6 do Tb0.7.1
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) Opera 7.50 [pl]
Jak prawidłowo przeprowadzić te operacje, aby po zainstalowaniu nowej wersji zostały wszystkie ustawienia kont oraz wiadomości.
Zainstalowałem na starszą wersję nowszą i nic z tego nie wyszło, użyłem programu MozBackup i też nici.
Jestem nowym użytkownikiem tego programu (wcześniej używałem The Bat!, ale wiadomo - płatny) więc może jakiś stary wyjadacz mi pomoże.
Z góry dzięki!
Zainstalowałem na starszą wersję nowszą i nic z tego nie wyszło, użyłem programu MozBackup i też nici.
Jestem nowym użytkownikiem tego programu (wcześniej używałem The Bat!, ale wiadomo - płatny) więc może jakiś stary wyjadacz mi pomoże.
Z góry dzięki!
- grysiu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:0.9.4.1) Gecko/20020518 Netscape6/6.2.3
tzn. co chcesz zrobic?
Chcesz zeby ustawienia zostaly czy nie? Jesli maja zostac to usun poprzednia wersje i zainstaluj nowa.
Jesli chcesz usunac profil (ustawienia) to uruchom menedzera profili i zrob co trzeba...
nikdo
Chcesz zeby ustawienia zostaly czy nie? Jesli maja zostac to usun poprzednia wersje i zainstaluj nowa.
Jesli chcesz usunac profil (ustawienia) to uruchom menedzera profili i zrob co trzeba...
nikdo
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) Opera 7.50 [pl]
Chcę zachować konta, ich ustawienia i wszystkie wiadomości.Posiadam trzy konta, a po instalacji nowej wersji pokazuje mi już tylko jedno konto i żadnych wiadomości. Ustawień juz nie sprawdzałem, bo nie było sensu jak nie pamiętał wogóle dwóch pozostałych kont.
- grysiu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040514 Mnenhy/0.6.0.101
Tzn. teraz masz starszy Tb i 3 konta, czy już straciłeś te 2?
Jeśli jeszcze ustawienia nie zostały nadpisane, to poszukaj tu na forum o ręcznym przenoszeniu danych z profilu...
nikdo
Jeśli jeszcze ustawienia nie zostały nadpisane, to poszukaj tu na forum o ręcznym przenoszeniu danych z profilu...
nikdo
Połączenia PKP prosto z sidebaru: http://dziedzic.org/pkpanel/
- nikdo
- Z nami od: 20 lutego 2003, 16:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Wróciłem z powrotem do wersji 0.6 i tam od razu bez problemu pokazuje mi wszystkie trzy konta.
Próbowałem już z odinstalowaniem i nadinstalowaniem nowszej na starszą wersję i ciągle to samo - po przejściu na wersję 0.7.1 widzi tylko jedno konto
Próbowałem już z odinstalowaniem i nadinstalowaniem nowszej na starszą wersję i ciągle to samo - po przejściu na wersję 0.7.1 widzi tylko jedno konto
- grysiu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040626 Firefox/0.9.1
Używasz instalatora, czy wersji binarnej? Proponuję ręcznie usunąć z Program Files zawartość katalogu Mozilla Thunderbird, a następnie rozpakować wersję binarną 0.7.1 i przekopiować rozpakowane pliki do katalogu Mozilla Thunderbird. Powodzenia.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird