przychodzących i wychodzących?
Chcę zainstalować kuriera poczty na dysku wymiennym (USB) i zabierać ze sobą pocztę, którą ściągnąłem.
Pozdr
Czy można skonfigurować folder na dysku od zapisu wiadomości
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Czy można skonfigurować folder na dysku od zapisu wiadomości
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
- Pshemo
określenie fizycznego miejsca folderu jest proste
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
mam problem z ustawieniem miejsca pliku konfiguracyjnego całego programu.
Zainstalowałem program na dysku wymiennym i gdy przekładam go do innego komputera trzeba go konfigurować od nowa (litery napędów i nazwy folderów są bez zmian) - oznacza to, że plik konfiguracyjny znajduje się gdzieś poza dyskiem wymiennym.
Czy ktoś wie gdzie on jest, albo jak zmienić jego miejsce?
Zainstalowałem program na dysku wymiennym i gdy przekładam go do innego komputera trzeba go konfigurować od nowa (litery napędów i nazwy folderów są bez zmian) - oznacza to, że plik konfiguracyjny znajduje się gdzieś poza dyskiem wymiennym.
Czy ktoś wie gdzie on jest, albo jak zmienić jego miejsce?
- Pshemo
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Dla firefoxa jest sobie taka o to pomoc (po angielsku) http://johnhaller.com/jh/mozilla/portable_firefox/
Warto poczytać tam jak zmniejszyć objętość na dysku programu oraz że można uruchomić firefoxa wiec i thunderbirda z poleceniem -Profile "profile/" i powinno wtedy korzystać z profilu domyślnego zawartego w programie.
Warto poczytać tam jak zmniejszyć objętość na dysku programu oraz że można uruchomić firefoxa wiec i thunderbirda z poleceniem -Profile "profile/" i powinno wtedy korzystać z profilu domyślnego zawartego w programie.
- lenrock
- Moderator
- Z nami od: 09 grudnia 2002, 19:33
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite