eksport wiadomosci i ustawien kont- n!kurier poczty
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
eksport wiadomosci i ustawien kont- n!kurier poczty
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; DVD Owner; .NET CLR 1.1.4322)
jw.
mam zaintalowana wersje n!kurier poczty 0.4
i nie mam pojecia ...
jest import ,ale nie ma wxportu,
co do kontaktow to jest eksport.
prosze o pomoc
mam zaintalowana wersje n!kurier poczty 0.4
i nie mam pojecia ...
jest import ,ale nie ma wxportu,
co do kontaktow to jest eksport.
prosze o pomoc
- pawel C
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8
Możesz po prostu skopiować folder profilu lub użyć narzędzia Mozilla Backup
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
Eksportowanie wiadomości z Kuriera poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Jak można wyeksportować wiadomości z kuriera poczty (mozilla 1.6pl ).
I nie chodzi mi o to żeby mieć kopie w postrci plików, lecz o to ażeby je wyeksportować do np. plików tekstowych, html'ów itp....
Aha... jesze jeden ważny szczegół mam kilka tysięcy wiadomości... i chciałbym to zrobić hurtowo a nie klikać po jednym...
A jak zaznacze więcej wiadomości to opcja zapisu(plik/zapisz jako/plik) przestaje być aktywna.
Jak rozwiązać ten problem?
I nie chodzi mi o to żeby mieć kopie w postrci plików, lecz o to ażeby je wyeksportować do np. plików tekstowych, html'ów itp....
Aha... jesze jeden ważny szczegół mam kilka tysięcy wiadomości... i chciałbym to zrobić hurtowo a nie klikać po jednym...
A jak zaznacze więcej wiadomości to opcja zapisu(plik/zapisz jako/plik) przestaje być aktywna.
Jak rozwiązać ten problem?
- Polanoket
Re: Eksportowanie wiadomości z Kuriera poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Polanoket pisze:I nie chodzi mi o to żeby mieć kopie w postrci plików, lecz o to ażeby je wyeksportować do np. plików tekstowych, html'ów itp....
Ale one już są w formacie jednego wielkiego pliku tekstowego
Gdzieś pewnie istnieją programy do szatkowania mbox-ów na pojedyncze pliki - to się daje zrobić nawet prostym skryptem.
A tak zapytam - po co Ci ten eksport? Co chcesz potem z tym zrobić? Oglądać jeden po drugim? Przeszukiwać? W Mozilli zrobisz to wygodniej, radzę więc po prostu zrobić backup profilu.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird