Domel pisze:Nasty pisze:Kogo obchodzą twoje tłumaczenia.. nikogo.
Mysle ze quirisa obchodza (obchodzily).
Źle myślisz. Jego obchodzi, żebyś poprawił kurs, a nie dlaczego znów nie możesz.
Domel pisze:Zreszta tak jak mowie ja decyduje o tym kursie nie podoba sie to won (ostatnie zdanie tylko do Ciebie).
Decydować to sobie możesz o tym, co zjesz na śniadanie. Jak głosisz nieprawdę na swojej stronie i tysiące ludzi to czyta, to należało by się postarać, żeby czym prędzej to poprawić. A nie być dumnym, że masz WŁADZĘ i możesz sobie decydować o tym kursie. Dziecinada. Jesteś żałosny... Najwyraźniej jakiś niedowartościowany, niedopieszczony...
Domel pisze:Nasty pisze:Ludzie przez długie miesiące z twojego kursu dowiadują się rzeczy sprzecznych ze stanem obecnym
To prawda.
Cieszę się, żę przynajmniej tutaj przyznajesz mi rację.
Domel pisze:Nasty pisze:a ty nie masz 5 wolnych minut, żeby zmienić jedną linijkę. Tylko się wciąż głupio tłumaczysz.
Glupi to Ty jestes bo:
1. Nie moge tego zmienic, kilka razy to tlumaczylem. Nie umiesz czytac.
2. Nie 5 min, to zmiany sa duze, juz to pisalem. Nie umiesz czytac.
3. Nie jedna linijke, tez to pisalem. Znowu nie umiesz czytac.
Widzsz w jednym zdaniu trzy bzdury napisales. Mysle wiec ze raczej TY glupio piszesz.
Mark Twain powiedział: "Never argue with a fool, he'll drag you down to his level and beat you with experience.". Mimo wszystko spróbuję kontynuować ten dialog na tym żenująco niskim poziomie, do jakiego go sprowadziłeś, bo ciarki mnie przechodzą, że jesteś tak daleko bezkrytyczny względem siebie, a tylko we wszystkich w okół widzisz winnych.
Umiem czytać bardzo dobrze, tyle że:
1. G**** to kogokolwiek obchodzi. Pół roku to wystarczająca ilość czasu, żeby uzyskać dostęp do serwera, gdyby tylko ci trochę zależało.
2. quiris ci powiedział - popraw na razie tą jedną błędną linijkę, grubsze zmiany wprowadzisz kiedy indziej, skoro nie masz czasu teraz.
3. Ditto. Bez sensu próbujesz rozdymać stek bezsensownych tłumaczeń.
Domel pisze:Nasty pisze:Ale z innych powodów niż myślisz - bo dalsza rozmowa z tobą nie ma sensu..
Z Toba rowniez. Zreszta jak nie ma sensu to nie rozmawiaj. Z koerzyscia dla mnie to bedzie.
Nie wątpię, że było by ci to na rękę.