MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Ratujcie błagam!!!!!!

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Ratujcie błagam!!!!!!

Postautor: Cestus » 25 lipca 2004, 16:40

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Witam!
Potrzebuję pomocy! Z głupoty i przez nieuwagę usunąłem konto deflaut, którego używałem od jakiegoś czasu.
Co prawda nKuriera używam od dwóch tygodni, ale przeniosłem wszystko z Outlocka. Teraz nie potrafię przywrócić. Nie usunąłem plików. Katalog widzę! Przypuszczam,że tam jest wszystko ale jak to zrobić, żeby wrócić do poprzednich ustawień?! Łapy mi się trzęsą, bo miałem tam trochę ważnych rzeczy nie do odzyskania!!!
Cestus

Postautor: Adrianer » 25 lipca 2004, 17:00

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.1) Gecko/20040707 MultiZilla/1.6.4.0b

po pierwsze: zrób kopię tego katalogu (powinien on byc na np. C:\Douments & Settings\%profil%\Dane aplikacji\Mozilla\... )

Następnie zaloż nowy profil o nazwie starego (czyli default). Powinno automatycznie byc wszystko spowrotem... a jak nie, to zawartosc skopiowanego katalogu przekopiuj ponownie do tego katalogu
Adrianer
Moderator

Z nami od: 15 maja 2002, 17:37

Postautor: Gość » 25 lipca 2004, 18:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

w Thunderbird jest tak... zakladasz nowe konto, a pozniej Tools - Account Settings - Server Settings - Local Directory (tutaj lokalizacja tego katalogu z poczta).
Gość

Postautor: Cestus » 25 lipca 2004, 18:20

Nie działa pierwszy sposób niby przekopiowałem ale nie widzi wiadomości!!!
Ma ktoś jakiś pomysł?!~!
Cestus

Postautor: Gość » 25 lipca 2004, 18:26

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

Cestus pisze:Nie działa pierwszy sposób niby przekopiowałem ale nie widzi wiadomości!!!
Ma ktoś jakiś pomysł?!~!

patrz wyzej.
Gość

Postautor: Certus » 25 lipca 2004, 18:46

Brawo gość :D :) :lol: :wink:
Działa!!!
Jednak co gość to gość.
Dzięki!
Certus

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite