Czcionka Wrotki - thunderbird 0.7.2
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Czcionka Wrotki - thunderbird 0.7.2
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Witam,
Czytając te forum ustawiłem sobie własną wrotkę. Przy odpowiadaniu na grupy dyskusyjne wrotka jest pisana taką samą czcionką jak tekszt (stała szerokość - Courier New). Gdy chcę odpowiedać na maile to wrotka jest napisana czcionką Serif.
Jak zmienić aby przy odpowiadaniu na maile wrotka była pisana czcionką o stałej szerokości (Courier New)??
Szukałem na forum, na grupie alt.pl.mozilla ale odpowiedzi na moje pytanie (a raczej problem) nie znalazłem.
Z góry dziękuję,
pozdrawiam
pj
Czytając te forum ustawiłem sobie własną wrotkę. Przy odpowiadaniu na grupy dyskusyjne wrotka jest pisana taką samą czcionką jak tekszt (stała szerokość - Courier New). Gdy chcę odpowiedać na maile to wrotka jest napisana czcionką Serif.
Jak zmienić aby przy odpowiadaniu na maile wrotka była pisana czcionką o stałej szerokości (Courier New)??
Szukałem na forum, na grupie alt.pl.mozilla ale odpowiedzi na moje pytanie (a raczej problem) nie znalazłem.
Z góry dziękuję,
pozdrawiam
pj
- pj
Re: Czcionka Wrotki - thunderbird 0.7.2
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Dlaczego Cię martwi czcionka gdy odpowiadasz na grupy? I tak będzie to wysłane plaintextem...
Przestaw sobie edytor na tekstowy (Konfiguracja kont -> Tworzenie). Stracisz jednak parę udogodnień (łatwość cięcia cytatów, robienia wypunktowań, *pogrubień* itp.).
Przestaw sobie edytor na tekstowy (Konfiguracja kont -> Tworzenie). Stracisz jednak parę udogodnień (łatwość cięcia cytatów, robienia wypunktowań, *pogrubień* itp.).
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
No dobra, ale powiedzcie mi gdzie można edytować w Thunderbirdzie 0.7.2 te wrotki, W Mozilla Suite to było w MozTweaku, a tutaj? 
Nie mam po co żyć więc żyję na złość innym ;P
- tbadoo
- Z nami od: 26 grudnia 2003, 02:02
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
@tbadoo: Nie trolluj. Już się pytałeś.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
E2rd pisze:@tbadoo: Nie trolluj. Już się pytałeś.
i co że pytałem grrrr, jak na razie pomocy nie znalazłem ani tam ani tutaj
a jakbyś podpowiedział toby nie było tyle pisania
Nie mam po co żyć więc żyję na złość innym ;P
- tbadoo
- Z nami od: 26 grudnia 2003, 02:02
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird