Dziala wam sprawdzanie i pisanie poczty spod Firefoxa ?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Dziala wam sprawdzanie i pisanie poczty spod Firefoxa ?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Witam, mam Firefoxa 0.9.2 i Thunderbird 0.7.2. W FF jest ikonka koperty z opcjami:
- czytaj poczte
- nowa wiadomość
- wyślij odnośnik
- grupy dyskusyjne
jednak rzadna z nich nei działa....czy mogliobyście to sprawdzicu siebie i dać odpowiedz ? Dodam, ze FF jaki TB są ustawione jako domyślne programy obslugi www i poczty. Może w configu trzeba cos zmienic, ja szukalem wpisu, który moglby być za to odpowiedzialny ale neistety nic takiego nie znalazlem....
- czytaj poczte
- nowa wiadomość
- wyślij odnośnik
- grupy dyskusyjne
jednak rzadna z nich nei działa....czy mogliobyście to sprawdzicu siebie i dać odpowiedz ? Dodam, ze FF jaki TB są ustawione jako domyślne programy obslugi www i poczty. Może w configu trzeba cos zmienic, ja szukalem wpisu, który moglby być za to odpowiedzialny ale neistety nic takiego nie znalazlem....
- Erwin
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
No to niewiem co jest bo u mnie za cholere nieche zadzialac. Niedoszukalem sie zadnego powiazania tego buttona z TB w configu jaki w opcjach.
Moze powinienem przeniesc profile w jedno miejsce ? Poczekam jeszcze troche, moze zajwi sie ktos kto bedzie wiedzial co i jak z tym poczac...Pozdrowka
Instalacje mam przeprowadzona tak:
program: C:\Program Files\Firefox.exe
profil: C:\Documents and Settings\user\Dane Aplikacji\Mozilla\Firefox\profiles
program: C:\Program Files\Thunderbird.exe
profil: C:\Documents and Settings\user\Dane Aplikacji\Thundrbird\profiles
Moze powinienem przeniesc profile w jedno miejsce ? Poczekam jeszcze troche, moze zajwi sie ktos kto bedzie wiedzial co i jak z tym poczac...Pozdrowka
- Erwin
Sorki...miało być tak:
Instalacje mam przeprowadzona tak:
program: C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe
profil: C:\Documents and Settings\user\Dane Aplikacji\Mozilla\Firefox\profiles
program: C:\Program Files\Thunderbird\Thunderbird.exe
profil: C:\Documents and Settings\user\Dane Aplikacji\Thundrbird\profiles
- Erwin
• Strona 1 z 1