Woie ktoś o co chodzi?
Podwójna ilość okien za tę samą cenę
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Podwójna ilość okien za tę samą cenę
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Witam. Przed chwilą zaobserwowałem problem, który wprawił mnie w zdzienienie. Otóź - czytałem sobie pocztę w Outlooku 2003 i otworzyłem linka w mailu. Link otworzył się w FireFoxie, ale otworzyło się też windowsowe okienko z podglądem folderów (no takie kiedy się chce coś otworzyć np. z worda) i poleciło mi wskazać program do otweirania linków (niedokładnie tak to brzmiało, ale taki był sens - no więc wybrałem firefox.exe licząc na to, że teraz to okienko nie będzie wyskakiwać no i....rozwiązanie okazało się połowiczne. Własciwie źle się wyraziłem, bo o ile okienko już sie nie pojawia (wskazałem wkońcu oodpowiedni program) to teraz mam podwójną ilość okien przeglądarki za cenę jednego kliknięcia
Woie ktoś o co chodzi?
Woie ktoś o co chodzi?
- Luka
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
Problem jest znany i są do niego rozwiązania, ale najlepszym będzie jak zainstalujesz Ff 0.9.3, a jeżeli nie chcesz, to szukając na forum znajdziesz odpowiedź.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1