Błędy w edytorze wiadomości
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Błędy w edytorze wiadomości
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
Witam,
Od dłuższego czasu jestem użytkownikiem TB 0.7.2 PL i zauważyłem błędy edytora nowej wiadomości.
Po napisaniu maila, podczas dopisywania kilku wyrazów w środku tekstu czy też uzupełninia błędów, kursor nagminnie "ucieka" do ostatniej linijki. To samo dzieje się podczas wklejania wyrazów(ctrl-c ctrl-v).
Pytanie brzmi następująco: czy szanowni użytkownicy ww programu natknęli się na podobne błędy i czy zostały (zostaną) wyeliminowane w kolejnych wersjach TB?
Błąd jest bardzo uciążliwy i praktycznie eliminuje "przyjemność" użytkowania tego programu.
Pozdrawiam
Piotr.
Od dłuższego czasu jestem użytkownikiem TB 0.7.2 PL i zauważyłem błędy edytora nowej wiadomości.
Po napisaniu maila, podczas dopisywania kilku wyrazów w środku tekstu czy też uzupełninia błędów, kursor nagminnie "ucieka" do ostatniej linijki. To samo dzieje się podczas wklejania wyrazów(ctrl-c ctrl-v).
Pytanie brzmi następująco: czy szanowni użytkownicy ww programu natknęli się na podobne błędy i czy zostały (zostaną) wyeliminowane w kolejnych wersjach TB?
Błąd jest bardzo uciążliwy i praktycznie eliminuje "przyjemność" użytkowania tego programu.
Pozdrawiam
Piotr.
- Gość
Re: Błędy w edytorze wiadomości
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
Anonymous pisze:Witam,
Tak, natknęli. W Kurierze Poczty, w wersji 1.7.1, po doinstalowaniu dodatku podkreślającego błedy ort, poprawianie czy edycja czegokolwiek w tekście była po prostu utrapieniem, czy nie masz go przypadkiem?
- Alenson
- Z nami od: 20 sierpnia 2003, 07:36
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
Przecież Thunderbird sprawdza pisownię, wystarczy tylko odpowiedni słownik zainstalować - http://dictionaries.mozdev.org/installation.html
- krasnalek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
Dokładnie, brak podkreślania błędnych wyrazów nie oznacza, że nie można sprawdzać pisowni. To nawet wygodne, ustawić sobie aby KP sprawdzał ją automatycznie przed wysłaniem.
Ja nie znalazłem, pozostaje tylko usunięcie, albo przywyknięcie.
Anonymous pisze:Jest jakieś rozwiązanie problemu oprócz deinstalacji dodatku?
Ja nie znalazłem, pozostaje tylko usunięcie, albo przywyknięcie.
- Alenson
- Z nami od: 20 sierpnia 2003, 07:36
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird