MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Instalacja rozszerzen (po ponownym uruchomieniu) i java :]

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Instalacja rozszerzen (po ponownym uruchomieniu) i java :]

Postautor: wariat » 23 sierpnia 2004, 11:13

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

Hmmm ... znajoma przyniosla mi komputer do "postawienia od nowa".

Plan jest prosty:
- winXP
- OOo ux.pl
- Firefox
- Thunderbird

Pierwszy problem to instalacja Java ...
Pobralem, instaluje .. a ona nie widzi Firefoxa ... chce sie tylko podlinkowac pod IE ... zdziwilem sie ale poszedlem dalej.
W panelu sterowania rowniez nie moge dodac Java do Firefoxa... ale mocno sie zdziwilem gdy w about:config okazalo sie ze java jest ... na zywo sprawdzic nie moge bo komp nie ma karty sieciowej wiec jest tu off line :]
W kazdym arzie w /plugins/ javy niet

pozniej nadszedl czas na schematy wygladu ... Qute weszlo bez problemu

Chcialem tez gesty i Tb Ext ... i tu ZONK!
Zainstalowalo sie, dodatek mial sie uruchomic po ponownym odpaleniu Firefoxa. Wylaczylem wlaczylem ... dalej chce po ponownym uruchomieniu. Wylaczylem Win, wlaczylem ... ciagle to samo.
I tu pytanie ... czy do ostatecznej rejestracji dodatkow Firefox potrzebuje sie polaczyc z netem czy cos? Jesli tak to po co?
Znajoma chce niedlugo odebrac sprzeta, a ja nie za bardzo wiem co wykombinowac zeby jednak wszystko sie odpalilo.
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Postautor: wariat » 24 sierpnia 2004, 00:30

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

Bylem u znajomej ... on-line i dalej to samo ... musze tam ejszce pojechac raz w tygodniu i chcialbym jednak zainstalowac jej TBE... tylko ze tak powiem pomysly mi sie skonczyly :(
No hcyba ze po prostu ostatnie TBE i gesty sa najnormalniej w swiecie popsute...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Wróć do Przeglądarka Firefox