Ikona Windowsa w oknie Firefox'a
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ikona Windowsa w oknie Firefox'a
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Dzis wlasnie zainstalowalem Mozilla Firefox 0.9.2 PL i spostrzeglem, ze w oknie przegladarki znajduje sie ikona Windowsa, a nie ikona od Firefox.a. Jak to naprawic, a moze to blad w tej wersji przegladarki?
- Gość
Re: Ikona Windowsa w oknie Firefox'a
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040616
Anonymous pisze:Dzis wlasnie zainstalowalem Mozilla Firefox 0.9.2 PL i spostrzeglem, ze w oknie przegladarki znajduje sie ikona Windowsa, a nie ikona od Firefox.a.
Post o tej tresci pojawia sie regularne co tydzien
Anonymous pisze:Jak to naprawic, a moze to blad w tej wersji przegladarki?
Tak, zmienic system operacyjny na nowy. Istnieje jeszcze jedna opcja ale jest ona nie elegancka, ryzykowna i niespecjalnie sensowna. Ikone w klikach exe mozna odytowac specjalnymi programi "graficznymi" i tam mozna namalowac sobie dowolna inna ikone lub ewentualnie podmienic ikone wczesniej stworzana w jakims programie crackerskim. Ale jak wczesniej napisalem chyba gra nie jest warta swieczki bo i tak sie nie osiagnie takiej ladnej ikonki FF bo Win 98 nie "widzi" ikon majacych duzo kolorow i majacych wieksza rozdzielczosc o ile pamietac 48x48 pikseli.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Jak miałem 98 to też nie mogłem wytrzymać z tą ikonką windowsa więc se zmieniłem system na win2000.
A przedchwilą przeglądając firefox.exe stwierdziłem, że są tam 4,8 i 16 bitowe ikonki w różnych rozmiarach, więc teoretycznie chyba powinien łykać win98 te ikonki.
A przedchwilą przeglądając firefox.exe stwierdziłem, że są tam 4,8 i 16 bitowe ikonki w różnych rozmiarach, więc teoretycznie chyba powinien łykać win98 te ikonki.
- Paweł
- Z nami od: 03 marca 2004, 19:54
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040616
Paweł pisze:A przedchwilą przeglądając firefox.exe stwierdziłem, że są tam 4,8 i 16 bitowe ikonki w różnych rozmiarach, więc teoretycznie chyba powinien łykać win98 te ikonki.
Pewnie ze powinien
Acha i jest jeszcze jedno rozwizanie problemu. Oczywiscie tylko w formie protezy zainstalowac dodatek z innymi ikonami.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
• Strona 1 z 1