MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Brak tłumaczenia

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Brak tłumaczenia

Postautor: irekc » 30 września 2002, 10:15

Przeglądarka: -

Witam!

Właśnie wczoraj to zauważyłem. Jeżeli pracuję w trybie off-line i czytam sobie grupy dyskusyjne, to przy kliknięciu na wiadomość która wsześniej nie została pobrana w całośći przy synchronizacji pokazuje się taki komunikat:

Treść bieżącej wiadomości nie została pobrana z the server for reading offline. To read this message, you must reconnect to the network, choose Offline from the File menu and then select Work Online.In the future, you can select which messages or folders to read offline. To do this, choose Offline from the file menu and then select Synchronize. You can adjust the Disk Space preference to prevent the downloading of large messages.

MozillaPL 1.2a

--
Irek
irekc

Z nami od: 12 lipca 2002, 12:41

Re: Brak tłumaczenia

Postautor: GmbH » 10 października 2002, 22:16

Przeglądarka: -

irekc pisze:Witam!

Właśnie wczoraj to zauważyłem. Jeżeli pracuję w trybie off-line i czytam sobie grupy dyskusyjne, to przy kliknięciu na wiadomość która wsześniej nie została pobrana w całośći przy synchronizacji pokazuje się taki komunikat

No wielkie dzieki ;) W skrypcie do tlumaczenia nie dodałem obsługi wierszy dzielonych na kilka linijek :oops: No ale juz jest OK :)))
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite