MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Dwie rzeczy.

Tematy specyficzne dla pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Dwie rzeczy.

Postautor: MORD » 12 października 2002, 00:16

Przeglądarka: -

Po pierwsze primo. Ślepy pewnie jestem, ale gdzie znajduje się folder z ustawieniami mozilli pod windą XP? (tam gdzie są min. zakładki)

Po drugie primo. Jak dodać linka na pasek mozilli (pod kratką adresu). Chyba wywaliłem jakiś folderek, i teraz został mi tam tylko katalog 'Zakładki'

Pozdrawiam i licze na helpa.
MORD

Z nami od: 04 lipca 2002, 03:08

Re: Dwie rzeczy.

Postautor: At124 » 12 października 2002, 07:35

Przeglądarka: -

MORD pisze:Po pierwsze primo. Ślepy pewnie jestem, ale gdzie znajduje się folder z ustawieniami mozilli pod windą XP? (tam gdzie są min. zakładki)

Mogę podać ścieżkę z angielskich XP (nie tłumaczę bo i po co) c:\Documents and Setings\%nazwa twego profilu w XP%\Aplication Data\Mozilla\Profiles\%nazwa twojego profilu w Mozilli%\
Myślę że znajdziesz bez problemów

MORD pisze:Po drugie primo. Jak dodać linka na pasek mozilli (pod kratką adresu). Chyba wywaliłem jakiś folderek, i teraz został mi tam tylko katalog 'Zakładki'

Najwygodniej po prostu przeciągnąc linka w to miejsce z paska nawigatora (kratki adresu czy jak to zwał :-) ) tak jak przeciągasz linki do zakładek, lub jeśli chcesz stworzyć w tym miejscu katalog zakładek to prawym klawiszem myszy go i wybrać nowy folder...
Pozdrawiam, Hej !!!
At124

Z nami od: 22 września 2002, 21:31

Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite