Czesc
Jestem od pewnego czasu uzytkownikiem thunderbirda i mam taki problem.Kiedy instalowalem pierwsze konto pocztowe na tym kliencie to pojawilo sie taki mniej wiecej napis ze wszystkie dalsze konta beda uzywaly tego smtp(pierwszego konta)jako domyslnego.Niestety pierwsze konto okazalo sie z***** i chcialem zainstalowac inne(nawiasem mowiac z o2.pl) i tu sie pojawil pies pogrzebany bo przy instalacji pyta mnie tylko o pop3 a w ogole o smtp.Jak proboje zmienic we wlasciwosciach kont to jest tylko ten skopany smtp i domyslny ktory i tak dziala zle.Nie moge wysylac poczty.Co robic???Co proponujecie ???
Pozdrawiam
duch
niechciane smtp
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
niechciane smtp
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
- duch
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
Narzędzia- konfiguracja kont: w lewym oknie Serwer poczty wychodzącej i tu konfiguracja serwerów poczty wychodzącej SMTP.
Przypisanie smtp do konta robisz w ustawieniach konta: konfiguracja serwera- zaawansowane i smtp ( przycisk )
Przypisanie smtp do konta robisz w ustawieniach konta: konfiguracja serwera- zaawansowane i smtp ( przycisk )
- timonG
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird