kurier poczty
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
kurier poczty
Przeglądarka: -
zalezy mi na niekasowaniu poczty z serwara, dlatego w ustawieniach serwera konta wlaczylem opcje pozostaw kopie wiadomosci na serwerze, ale niestety wiadomosci z serwera zniknely.
Posiadam Mozille 0.9.9 PL na WIN 2000 z SP 2 itd...
- kamel
Re: kurier poczty
kamel pisze:zalezy mi na niekasowaniu poczty z serwara, dlatego w ustawieniach serwera konta wlaczylem opcje pozostaw kopie wiadomosci na serwerze, ale niestety wiadomosci z serwera zniknely.Posiadam Mozille 0.9.9 PL na WIN 2000 z SP 2 itd...
Zaraz to potestuję...
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
kamel pisze:zalezy mi na niekasowaniu poczty z serwara, dlatego w ustawieniach serwera konta wlaczylem opcje pozostaw kopie wiadomosci na serwerze, ale niestety wiadomosci z serwera zniknely.Posiadam Mozille 0.9.9 PL na WIN 2000 z SP 2 itd...
Build 20020504 - działa bez problemów, poczta pobrana przez POP jest dostępna przez IMAP (oczywiście opcja Pozostaw kopię wiadomości na serwerze włączona). Być może błąd ten był obecny w 0.9.9. Proponuję aktualizację przeglądarki.
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
GmbH pisze:Build 20020504 - działa bez problemów, poczta pobrana przez POP jest dostępna przez IMAP (oczywiście opcja Pozostaw kopię wiadomości na serwerze włączona). Być może błąd ten był obecny w 0.9.9. Proponuję aktualizację przeglądarki.
mam zainstalowana mozille 1,0 i nadal kasuje mi wiadomosci na serwerze pomimo zaznaczenia opcji pozostawienia kopii :-?
- Kamel
Kamel pisze:GmbH pisze:Build 20020504 - działa bez problemów, poczta pobrana przez POP jest dostępna przez IMAP (oczywiście opcja Pozostaw kopię wiadomości na serwerze włączona). Być może błąd ten był obecny w 0.9.9. Proponuję aktualizację przeglądarki.
mam zainstalowana mozille 1,0 i nadal kasuje mi wiadomosci na serwerze pomimo zaznaczenia opcji pozostawienia kopii
Mnie też., ale mam Build 2002041711. A gdzie jest ten nowszy Build? i czy jest na WinXP?
- sms
- Z nami od: 30 kwietnia 2002, 11:25
Mnie też., ale mam Build 2002041711. A gdzie jest ten nowszy Build? i czy jest na WinXP?
wlasnie z kad wziac build mam ten sam, i to bedzie chyba w tym rzecz:(
- kamel
kamel pisze:Mnie też., ale mam Build 2002041711. A gdzie jest ten nowszy Build? i czy jest na WinXP?
wlasnie z kad wziac build mam ten sam, i to bedzie chyba w tym rzecz:(
Jeśli chodzi o Mozillę PL to build 2002041711 jest najnowszym wydaniem, które w moim przypadku (Linux, konto POP działa, tzn przy zaznaczeniu opcji pozostawiania wiadomości na serwerze, wiadomości są pozostawiane).
Nie mogę przeprowadzić badań na Win2000, ale proszę sprawdzić czy ta opcja nie działa również w przypadku innych serwerów (można założyć konto na którymś z bezpłatnych serwerów)??
Najnowsze wersje Mozilli (polskie tłumaczenie jest niedostępne) są do pobrania z serwera FTP Mozilli ftp.mozilla.org/pub/mozilla/nightly/
- pbartecki
- Z nami od: 03 lutego 2002, 18:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite