Menadżer Haseł FF 1.0PR PL
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Menadżer Haseł FF 1.0PR PL
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Witam. Czy wspomniany w temacie moduł wogóle działa w FireFoxie, czy tylko ja mam z nim problem? Pytam, ponieważ na forum wyszukiwarka nie znajduje postów ze słowem "Hasła".
Zainstalowałem najnowszą wersję w nadziei, że ten problem zostal naprawiony. Poprzednią (0.92) usunąłem właśnie z uwagi na niedziałające zapamiętywanie i wpisywanie haseł na stronach www. Na codzień używam mozilli, ale chciałem wypróbować FF. A tu d***. Podczas instalacji pyta czy zaimportować i wszystko importuje, oprócz właśnie haseł. To znaczy w menadżerze są one widoczne, ale na stronach się nie pojawiają. Nie zapamiętuje również wpisanych ręcznie już w samym FireFoxie.
Czy jest jakieś proste rozwiązanie tego problemu? Z góry dziękuję za pomoc.
Pzdrw
Zainstalowałem najnowszą wersję w nadziei, że ten problem zostal naprawiony. Poprzednią (0.92) usunąłem właśnie z uwagi na niedziałające zapamiętywanie i wpisywanie haseł na stronach www. Na codzień używam mozilli, ale chciałem wypróbować FF. A tu d***. Podczas instalacji pyta czy zaimportować i wszystko importuje, oprócz właśnie haseł. To znaczy w menadżerze są one widoczne, ale na stronach się nie pojawiają. Nie zapamiętuje również wpisanych ręcznie już w samym FireFoxie.
Czy jest jakieś proste rozwiązanie tego problemu? Z góry dziękuję za pomoc.
Pzdrw
- Novy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
no umnie dziła bez problemów
zastosuj standardowa procedure
tzn reinstal programu i odnowa instal, ewentualnie zainstaluj na czysto i powpisuj hasła bez ich importowania napewno jakos zadziała badz dobrej mysli
zastosuj standardowa procedure
tzn reinstal programu i odnowa instal, ewentualnie zainstaluj na czysto i powpisuj hasła bez ich importowania napewno jakos zadziała badz dobrej mysli
- Kit
- Z nami od: 08 czerwca 2004, 10:34
W końcu się z tym uporałem. Potrzebny był reinstal, ale i tak próbowałem 3 razy. Dopiero kiedy po odinstalowaniu ręcznie usunąłem wszystkie pozostawione katalogi i podczas ponownej instalacji zrezygnowałem z importowania haseł z mozilli wszystko zadziałało.
Ps. Leciutka ta przeglądarka w porównaniu z Mozillą1.7.2. Chyba przy niej pozostanę.
Pzdrw.
Ps. Leciutka ta przeglądarka w porównaniu z Mozillą1.7.2. Chyba przy niej pozostanę.
Pzdrw.
- Novy
• Strona 1 z 1