Firefox na zapamiętuje zakładek
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Firefox na zapamiętuje zakładek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
Mam taki problem -mój firefox gubi zakładki- tzn muszę za każdym razem wybierać menedżer zakładek i importuj. Jak zamknę go i włącze ponownie mam tylko pusty folder "Folder zakładek osobistych" -moja wersja to 0.10.1 ze spolszczeniem jako dodatkiem (pozostałe rozszerzenia to adblock, googlebar, tabbrowser oraz kalendarz mozilli)
- jagiel
Mam to samo
Przeglądarka: Privoxy/3.0 (Anonymous)
poza tym FF "chodzi" niestabilnie - następuje samozamykanie przeglądarki ni stąd, ni zowąd - po zwiechu muszę czasami ręcznie zatrzymywać procesy, bo drugi raz jej nie uruchomię, jeszcze spróbuję jeszcze raz wykasować profil, mam nadzieję, że to ~/.firefox
. Tak, czy owak jest coś "nie tak" 
- Titanic
Bo w poprzednim było włączone Pivoxy :)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Linux - Aurox 9.3.1
FF 0.10.1 + pakiet polonizacyjny
FF 0.10.1 + pakiet polonizacyjny
- Titanic
Już zapamiętuje
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
ale musiałem udostępnić prawo zapisu dla zwykłego użytkownika dla /usr/lib/mozilla/firefox/extensions - trochę to dziwne, ale działa, poza tym przedtem, gdy dodawałem zakładkę okienko się nie zamykało, a teraz zamyka się normalnie. Mimo wszystko wcale mi się takie rozwiązanie nie podoba 
- Titanic
• Strona 1 z 1