Do wszystkich którzy mieli problemy z wyświetlaniem obrazków
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Do wszystkich którzy mieli problemy z wyświetlaniem obrazków
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Witam, jakiś czas temu był poruszany ten temat i nikt nie znalazł właściwej odpowiedzi. Ja także miałem z tym problemy, zrobiłem formata i wszystko śmigało, a po instalacji reszty oprogramowania znowu to samo. Zastanawiałem sie co mogło mi znowu namieszać, no i jest. Panda antywirus. Nie wiem dlaczego, ale gdy mam ją włączoną czasami nie wszystkie obrazki się wczytują i pojawia się takze czasami komunikat o pustym dokumęcie. Po wyłączeniu jej wszystko śmiga, po włączeniu znowu to samo. Jeszcze testuje czy to na pewno mam rację ale jestem na 90% pewny. Więc jeśli macie Pande (albo coś innego) wyłączcie na chwile i zobaczymy czy tylko u mnie rozwiązało to problem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Krzysztof Ś.
Re: Do wszystkich którzy mieli problemy z wyświetlaniem obra
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20041008 Firefox/0.10.1
Krzysztof Ś. pisze:Nie wiem dlaczego, ale gdy mam ją włączoną czasami nie wszystkie obrazki się wczytują
Pewnie blokuje obrazki z innych serwerów....
- Strus
- Z nami od: 29 stycznia 2004, 18:03
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Także o tym myślałem, ale w niektórych witrynach nie wyświetlały się także "kawałki" menu, np jeśli była ramka to wczytywał jej góre bok i ze 3 zaokrąglenia, a chyba nie dawał po kawałku menu na róźnych serwerach.
- Krzysztof Ś.
Proponuje przekeic temat... Zapewne jeszcze wiele urzytkownikow firefoksa i pandy, bedzie zglaszac tutaj ten uciazliwy problem. Przypomne, ze chodzi nie tylko o obrazki, ale i o komunikat "dokument nie zawiera zadnych danych" wyswietlany na co drugiej stronie.
Rozwiazanie: odinstalowac Pande. Komus zalezy na Pandzie? To pluc sie do Pandy, ze z ff zle dziala
Rozwiazanie: odinstalowac Pande. Komus zalezy na Pandzie? To pluc sie do Pandy, ze z ff zle dziala
- Gość
• Strona 1 z 1