Załaczniki w wersji 0.8 nie otwierają się
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Załaczniki w wersji 0.8 nie otwierają się
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
mam problem z załącznikami w wersji 0.7.2 przy tworzeniu e-maila otwierały się a teraz w wersji 0.8 nie - Czy ktoś zna powód lub ewentulnie wie co z tym zrobić?
- jamaly
- Z nami od: 14 października 2004, 21:03
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.3) Gecko/20040910
Nie wiem czy to o to chodzi ale zauważyłem coś dziwnego w angielskiej Mozilli 1.7.3.
Jeśli dostanę maila z załącznikiem pdf to nie mogę go otworzyć po prostu klikając na niego. Wypisuje komunikat 'the file /content/downloads/unknownContentType.xul cannot be found.
Co dziwniejsze to jeśli otwarte jest okno Nawigatora to wszystko jest w porządku: po kliknięciu na załącznik uruchamia się Acrobat.
Dla załącznika .doc (Word) uruchomienie okna Nawigatora nie pomaga.
Jestem pewny, że w poprzednich wersjach nie było takich numerów.
Czyżby jakiś błąd czy u mnie jest coś nie tak?
Darek
Jeśli dostanę maila z załącznikiem pdf to nie mogę go otworzyć po prostu klikając na niego. Wypisuje komunikat 'the file /content/downloads/unknownContentType.xul cannot be found.
Co dziwniejsze to jeśli otwarte jest okno Nawigatora to wszystko jest w porządku: po kliknięciu na załącznik uruchamia się Acrobat.
Dla załącznika .doc (Word) uruchomienie okna Nawigatora nie pomaga.
Jestem pewny, że w poprzednich wersjach nie było takich numerów.
Czyżby jakiś błąd czy u mnie jest coś nie tak?
Darek
- DR
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.3) Gecko/20040910
Nie wiem czy to coś Ci pomoże ale uporałem się z problemem. Po przeinstalowaniu Mozilli wszystko jest w porządku. Nie jestem pewien ale być może przeszkadza spiderzilla. Nie mam pojęcia czy przed zainstalowaniem spiderzilli było dobrze czy źle. Za jakiś czas zainstaluję ją i zobaczę czy to ona.
Darek
Darek
- DR
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird