problem z foxem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem z foxem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1 StumbleUpon/1.998
czy moze ktos sie orjetuje co to za komunikat
"strona nie zawiera żadnych danych" ????
pojawia sie bardzo czesto przy otwieraniu nowych stron i zostaje strona"blank". dane strony z czasem udaje sie otworzyć (w zaleznosci od ilosci prób)
to sie robi bardzo uciażliwe
"strona nie zawiera żadnych danych" ????
pojawia sie bardzo czesto przy otwieraniu nowych stron i zostaje strona"blank". dane strony z czasem udaje sie otworzyć (w zaleznosci od ilosci prób)
to sie robi bardzo uciażliwe
- oudeis1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Używasz Pandy? Jeśli tak, to wyłącz i sprawdź, czy to pomaga.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.1) Gecko/20040707 MultiZilla/1.6.4.0b
a czy słyszał ktoś z 'narzekaczy' o czyms takim jak wsparcie?
przeciez jak nikt ludziom z Pandy nie powie, że ma problemy to skąd oni to maja wiedzieć?
ja używam Platinum i nie mam problemów o których piszecie, czyli macie pewnie coś zjechane w konfiguracji, ale od tego jest program psinfo i raport do Pandy...
przeciez jak nikt ludziom z Pandy nie powie, że ma problemy to skąd oni to maja wiedzieć?
ja używam Platinum i nie mam problemów o których piszecie, czyli macie pewnie coś zjechane w konfiguracji, ale od tego jest program psinfo i raport do Pandy...
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Właśnie mnie olśniło:
A może autorzy Pandy są zazdrośni? Bo FireFox to przecież... panda mała!
A może autorzy Pandy są zazdrośni? Bo FireFox to przecież... panda mała!
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1