Logowanie w Allegro
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Logowanie w Allegro
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Chcę otworzyć stronę Moje allegro,podaję hasło a otwiera się strona główna Allegro.
Nie mogę sobie poradzić.
W IE jest normalnie.
A w Mozilli 1.6 nie.
Pomocy.
[Przeniesiono z MozillaPL i zmieniono temat z "zła strona"]
Nie mogę sobie poradzić.
W IE jest normalnie.
A w Mozilli 1.6 nie.
Pomocy.
[Przeniesiono z MozillaPL i zmieniono temat z "zła strona"]
- stanik13
Mam to samo
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
mam to samo . przesiadlem sie na mozille dwa tygodnie temu i jest super, ale Allegro musze odpalac w IE. czy ktos znalazl jakies rozwiazanie.
- Kubus
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Ludwik pisze:Mi tylko ostatnio przy logowaniu kazało podać nazwisko panieńskie matki...
Sprawdziłem - u mnie tak samo - i potem wszystko działa OK
Może to nie wina Mozi 1.6 tylko jakiś zmian na Allegro, hę?
Pozdrawiam
arsmageddon
arsmageddon
- arsmageddon
- Z nami od: 29 listopada 2002, 10:50
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040206 Firefox/0.8
SOA #1 od czasu jak bank BHP PKP zaczal dzialac w mozilli nie widzialem IE i niech tak zostanie.
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
..ja mam podobnie...zamiast do strony dodawania kometarzy przenosi mnie do strony glownej (w IE jest ok), niekotore aukcje wogole sie nie chca otworzyc (w IE jest OK)..jesli chodzi o cookies to mam wlaczone, tbe niemam wcale a firefoxa to wdiac jaka mam wersje..pozdrawiam
- erwin
Mozilla i 2 kompy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
mam w domu Mozille 1.7.2 i Allegro działa
a w pracy na tej samej Mozilli tak samo jak wam wychodzi mi przy logowaniu do strony głównej
więc chyba to sprawa samego systemu lub czegoś co jest dodatkowo zainstalowane
pobawię się jeszcze i ewentualnie dam znać
pozdrawiam
dnetsky
a w pracy na tej samej Mozilli tak samo jak wam wychodzi mi przy logowaniu do strony głównej
więc chyba to sprawa samego systemu lub czegoś co jest dodatkowo zainstalowane
pobawię się jeszcze i ewentualnie dam znać
pozdrawiam
dnetsky
- dnetsky
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony