Schematy
Moderator: Pomocy?!
Schematy
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
Mam pytanie, czy u innych też są takie problemy z wyświetlaniem ikonek? Ewentualnie, czy są jakieś schematy na 0.8, które działają normalnie. albo jest gdzieś dostępny schemat modern dla wersji Tb 0.8? Bo przekopałem internet, i nic nie znalazłem.
- Moskwa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
Pytanie: co może być przyczyną? Kwestia windy? Używam 2000, ale w międzyczasie ją przinstalowałem (oczywiście nie z tego powodu), i nic się nie zmieniło. A może coś takiego jest normalne i wszystkim tak się robi?
I czy będzie dostępny mój ulubiony schemat modern (który wyświetla bez błędów) dla wyższych wersji Tb?
- Moskwa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Ja używam nielegalnego z tej lokalizacji

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20041021 Firefox/1.0
teo pisze:Używam XP Prof. i nic takiego sie nie dzieje. Oficjaalne skiny do Tb są tutaj
nie jest nielegalny, tylko po prostu autor nie wrzucil (nie chce wrzucic) skina na oficjalna strone. Zreszta takich skinow jest wiecej (vide deviantart.com)
- duke_leto
- Z nami od: 09 czerwca 2004, 08:31
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20041017 Firefox/1.0
teo pisze:Używam XP Prof. i nic takiego sie nie dzieje. Oficjaalne skiny do Tb są tutaj
w takim razie wiekszosc tematow na mozillazine jest "nielegalna"
- Gość
Sprawdzałem na innych kompach. Na win 98 i XP thunderbird chodzi ok. Tylko u mnie (win2000 pro sp4) nie. Niestety, żaden moj znajomy nie używa 2000, więc nie moge porównać.
U siebie próbowałem już nawet Tb 0.9 angielskiego, też jest ten sam błąd. A więc to musi być kwestia windy. Ktoś ma jakąś koncepcję, co to może być? Może jakoś pogrzebać w windowsie?
A swoją droga fajnie by było, żeby powstała gdzies strona z linkami do różnych schematów, których nie ma na oficjalnych stronach. Bo szukanie przez google jest nieco uciążliwe.
- Moskwa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041103 Firefox/1.0RC2
Moskwa pisze:A swoją droga fajnie by było, żeby powstała gdzies strona z linkami do różnych schematów, których nie ma na oficjalnych stronach. Bo szukanie przez google jest nieco uciążliwe.
http://forums.mozillazine.org/viewforum ... d316b04fa7
- Gość
Wróć do Klient poczty Thunderbird