Nowy Gery.pl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nowy Gery.pl
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (Pitreck)
Nie pamietam jak tam bylo wczesniej, gdyz zajzalem tam ze 3 razy w zyciu, ale do dzisiejszej wizyty sklonil mnie newsik na di.com.pl i musze powiedziec, ze jestem pod wrazeniem! Mnostwo informacji zawartych na stronie, mimo to strona nie sprawia wrazenia nackaniej; ladna, pastelowa kolorystyka; banner Firefoksa na dole i kod zgodny z xHTML 1.0 Transitional!
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
- Pitreck
- Moderator
- Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 (ax)
Fakt - dosyć ładny wygląd tej strony, choć nieporównywalnie lepszy design zrobili spece od http://o2.pl/ (dla mnie miodzio! - plus giga na skrzynkę a i pod Netscapem działa!
) ale tylko pod ie - twórcy strony chyba zapomnieli o użytkownikach Netscape'a, bo u mnie wszystko się zlewa i nic nie można przeczytać - chyba, że nie mam jakiegoś plugina czy czegoś co by to odczytywało...
Pozdrawiam,
Mimika
Pozdrawiam,
Mimika
- Mimika
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
Anonymous pisze:... nie mam jak pokazać screena. Dlaczego na forum nie ma tej opcji?
http://www.imageshack.us/
- krasnalek
- Z nami od: 02 listopada 2004, 20:51
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 (ax)
Anonymous pisze: ... nie mam jak pokazać screena. Dlaczego na forum nie ma tej opcji?
Pewnie można, ale trzeba się zarejestrować, wtedy podejrzewam, że można nawet kasować/usuwać swoje posty.
goha
- Goha
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)
Nie ma prawdopodobnie dlatego, ze ilość miejsca na serwerze nie jest nieograniczona. Należy wrzucić obrazek na jakiś serwer we własnym zakresie (np. jakiś bezpłatny), a potem można już go umieśić w swojej wypowiedzi na forum.
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
• Strona 1 z 1