odczyt plikow *.eml
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
odczyt plikow *.eml
Przeglądarka: -
hmmmm, zauwazylem ze z mozzie moge zapisac sobie dowolnie otrzymana wiadomosc jako plik nazwa.eml, natomiast nie mam bladego pojecia jak go ponownie z powrotem wrzucic do kuriera poczty, w OE wystarczy po prostu taki plik przeciagnac i szafa gra, czy ktos moze orientuje sie jak to zrobic w Mozzie ?
- Sith
- Z nami od: 21 kwietnia 2002, 20:06
Re: odczyt plikow *.eml
Sith pisze:hmmmm, zauwazylem ze z mozzie moge zapisac sobie dowolnie otrzymana wiadomosc jako plik nazwa.eml, natomiast nie mam bladego pojecia jak go ponownie z powrotem wrzucic do kuriera poczty, w OE wystarczy po prostu taki plik przeciagnac i szafa gra, czy ktos moze orientuje sie jak to zrobic w Mozzie ?
Ja też
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
Re: odczyt plikow *.eml
GmbH pisze:Ja teżPiotrek, da się?
cos "Tadeusz" nie chce tej wajchy przelozyc
- Sith
- Z nami od: 21 kwietnia 2002, 20:06
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)
Szukałem rozwiązania problemu z plikami .eml w Thunderbirdzie i widzę że nie ja jeden mam z tym problem.
Zapisane pliki .eml spod OE czy Thunderbirda można otworzyć w TB, ale nie można ich przesłać dalej, ani przenieść do jakiegokolwiek katalogu w skrzynce mailowej, bo wszystkie te opcje są nieaktywne.
Z tego co wyczytałem na stronie Mozilli, wszyscy zachwycają sie tym że mozna otworzyć .eml, tyle że z samego otwarcia nic nie wynika. O przewidywanej mozliwości edycji .eml ani słowa, choć narazie szukałem dość powierzchownie.
Mam sporo maili zapisanych jako .eml i wszystko wskazuje na to że będę musiał wrócić do IE
Zapisane pliki .eml spod OE czy Thunderbirda można otworzyć w TB, ale nie można ich przesłać dalej, ani przenieść do jakiegokolwiek katalogu w skrzynce mailowej, bo wszystkie te opcje są nieaktywne.
Z tego co wyczytałem na stronie Mozilli, wszyscy zachwycają sie tym że mozna otworzyć .eml, tyle że z samego otwarcia nic nie wynika. O przewidywanej mozliwości edycji .eml ani słowa, choć narazie szukałem dość powierzchownie.
Mam sporo maili zapisanych jako .eml i wszystko wskazuje na to że będę musiał wrócić do IE
- mc maciek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20050212
mc maciek pisze:Szukałem rozwiązania problemu z plikami .eml w Thunderbirdzie i widzę że nie ja jeden mam z tym problem.
Spróbuj zainstalować sobie to rozszerzenie:
http://www.supportware.net/mozilla/#ext9
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite