Flash Player
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Flash Player
Przeglądarka: -
Witam
Mam pytanie, do ktorego katalogu musze zainstalowac Plugin Flash Player aby zadzialal bo nie chce mi zaskoczyc. A i jeszcze jedno jak uaktywnic to aby przycisk scrola dzialal ?
Pozdrowienia.
Mam pytanie, do ktorego katalogu musze zainstalowac Plugin Flash Player aby zadzialal bo nie chce mi zaskoczyc. A i jeszcze jedno jak uaktywnic to aby przycisk scrola dzialal ?
Pozdrowienia.
- Gość
Re: Flash Player
Anonymous pisze:Mam pytanie, do ktorego katalogu musze zainstalowac Plugin Flash Player aby zadzialal bo nie chce mi zaskoczyc.
Najprościej do katalogu plugins w Mozilli - $MOZILLA_FIVE_HOME/plugins
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
- Z nami od: 05 marca 2002, 21:42
Przestartuj Mozillę (uwaga na funkcję szybkiego startu - samo zamknięcie okna Mozilli nie wystarczy do przestarowania!), a potem zobacz, czy pluginy widnieją na liście zainstalowanych pluginów (about:plugins)
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
Przestartuj, tzn. wyłącz i włącz Mozillę
Jeśli używasz szybkiego startu to nie wystarczy zamknięcie okna - proces Mozilli nadal wtedy działa. Musisz wtedy wyłączyć Mozillę z menu na ikonce w tray'u.
Jeśli po przestartowaniu nie ma pluginu flasha na liście w about:plugins, to zobacz czy w katalogu plugins jest jakiś dll z Flashem w nazwie (nazwa powinna oczywiście zaczynac się od 'np').
Jeśli używasz szybkiego startu to nie wystarczy zamknięcie okna - proces Mozilli nadal wtedy działa. Musisz wtedy wyłączyć Mozillę z menu na ikonce w tray'u.
Jeśli po przestartowaniu nie ma pluginu flasha na liście w about:plugins, to zobacz czy w katalogu plugins jest jakiś dll z Flashem w nazwie (nazwa powinna oczywiście zaczynac się od 'np').
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
Wygląda, że wszystko masz zainstalowane OK; nie rozumiem dlaczego nie wyświetlają Ci sie Flashe na stronach
Dotyczy to wszystkich stron, czy tylko wybranych?
Dotyczy to wszystkich stron, czy tylko wybranych?
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite