javaskript
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
javaskript
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Dzień dobry
Mam problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Bardzo proszę o pomoc.
Objawy: nie mam możliwości wystawienia przedmiotu, jak chcę wystawić nowy przedmiot to wygląda tak jakby się kategorie nie ładowały, pojawiają się trzy długie prostokąty o szerokości 05 cm. Próbowałem wpisywać nr aukcji i klikam "dalej" pojawia się nastepna stronka a na niej występuje nastepny problem, który jest związany z okienkiem "OPIS" jest nie aktywne. Kiedy chcę wystawić przedmiot z aukcji, których nie sprzedałem, również występuje problem z okienkiem "OPIS". Dzieje się już tak 5 dni. Zainstalowałem maszynę Java i dalej nic.Używam oprogramowania XP.
Pojawiają się komunikaty javaskrit i jakiś numer
Nie działają u mnie również zakładki Cafe i Pomoc. Z góry dziękuję.
falord
Mam problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Bardzo proszę o pomoc.
Objawy: nie mam możliwości wystawienia przedmiotu, jak chcę wystawić nowy przedmiot to wygląda tak jakby się kategorie nie ładowały, pojawiają się trzy długie prostokąty o szerokości 05 cm. Próbowałem wpisywać nr aukcji i klikam "dalej" pojawia się nastepna stronka a na niej występuje nastepny problem, który jest związany z okienkiem "OPIS" jest nie aktywne. Kiedy chcę wystawić przedmiot z aukcji, których nie sprzedałem, również występuje problem z okienkiem "OPIS". Dzieje się już tak 5 dni. Zainstalowałem maszynę Java i dalej nic.Używam oprogramowania XP.
Pojawiają się komunikaty javaskrit i jakiś numer
Nie działają u mnie również zakładki Cafe i Pomoc. Z góry dziękuję.
falord
- falord
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Przeniesiono z "Programowanie z użyciem technologii Mozilli".
Ale Allegro nie działa ci w IE z którego napisałeś tego posta czy w Mozilli? :>
Ale Allegro nie działa ci w IE z którego napisałeś tego posta czy w Mozilli? :>
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
- falord
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Taeril - trochę więcej zrozumienia
Falord - polecam [url=mozillapl.org]Firefox`a[/url]; [url=mozillapl.org]Mozillę Suite[/url] lub [url=opera.pl]operę[/url] mają to do siebie te trzy przeglądarki że jak coś nie działa w IE to zadziała w nich
Falord - polecam [url=mozillapl.org]Firefox`a[/url]; [url=mozillapl.org]Mozillę Suite[/url] lub [url=opera.pl]operę[/url] mają to do siebie te trzy przeglądarki że jak coś nie działa w IE to zadziała w nich
WWW - ZIN o e-rozrywce
- wikiyu
- Z nami od: 25 listopada 2004, 20:31
javaskript
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Słyszałem że, opera jest zawodowa kombajn do netu, ale sporo stron jest pisana pod IE i mogą nie działać skrypty. Czy odpale na niej Allegro?
falord
falord
- falord
Re: javaskript
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
falord pisze:sporo stron jest pisana pod IE i mogą nie działać skrypty
Na szczęście jest ich naprawdę coraz mniej.
falord pisze:Czy odpale na niej Allegro?
Oczywiście.
- krasnalek
- Z nami od: 02 listopada 2004, 20:51
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.1) Gecko/20020826
A ja wlasnie zainstalowalem sobie mozille i nie chce mi dzialac cronix. nie laduja sie gry na oko wyglada to na wylaczona obsuge javascripts, ale nie moge nigdzie w preferencjach znalezc opcji wlaczajacej te skrypty
help
bulass
help
bulass
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
Chyba chodzi o www.cronix.pllotan pisze:Co to cronix?
Gościu, pierwsze co zrób to zaktualizuj przeglądarkę (chyba, że lubisz starocie). Masz do wyboru:
- pakiet Mozilla
- Firefox + Thunderbird
Potem zainstaluj Javę z 1 lub 2 lub 3 i napisz czy działa.
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony