Witajcie!
1. czy ktoś ma zainstalowany ten plugin?
2. jesli 1.= true to czy działa Ci wszystko poprawnie?
3. jesli 2.=true to masz szczęście większe odemnie, bo mi sie niestety ta sztuka nie udała. Super wyświetla nawet wersja 3.02 wykonuje mi animacjie moich pliczkow, tylko, ze wiczorek sie buntuje, gry mam ochote zamkac jego okienko z tym jakze fajnym i wogole i wogole pluginem...
tylko o moich małych żalach odnośnie mojej niewiedzy...
just help me!
Pozdrawiam!
SVG
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: SVG
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040616
TrisTyPL pisze:1. czy ktoś ma zainstalowany ten plugin?
Tak. Jesli dobrze pamietam (pisze na podstawie tego co u siebie widze) do katalogu plugins oprocz pliku NPSVG3.dll trzeba jeszcze zgrac NPSVG3.zip
TrisTyPL pisze:2. jesli 1.= true to czy działa Ci wszystko poprawnie?
Ale w jakim sensie? Chodzi o dzialanie samej wtyczki? Jesli tak to dziala tak jak ma dzialac.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
Ja również mam zainstalowany SVG i działa bez problemu.
http://plugindoc.mozdev.org/windows.html#AdobeSVG
http://plugindoc.mozdev.org/windows.html#AdobeSVG
- krasnalek
- Z nami od: 02 listopada 2004, 20:51
smiech na sali
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.3) Gecko/20040910
Sumujac to co napisalem: Jaki był problem?
Otwieralem jakis obrazek SVG, nastepnie ogladalem go, po czym wylaczalem okienko z panelem w ktorym byl otwarty obrazek. Powodowalo to, ze Mozilla wywolywala jakas niedozwolona operacje i ladnie sie zamykala cala niezaleznie od tego co mialem w innych okienkach.
Rozwiazanie?
Najpierw byla instalacja Firefoxa, pozniej format i powowna instalacje XP. Znow istalacja SVG Viewer 3.02, Firefox Niestety to samo. Pozniej byla instalacja Opery i tu juz chodzilo, tylko, ze to nie rozwiazalo mojego problemu, bo brak bylo kuriera poczty (z Operowym pokłuciłem się spoko czasu temu). Thunderbird (jesli dobrze napisalem) pozniej n!kurier poczty 0.4 . Obydwa nie chcialy mi otworzyc mojego profilu... ale to juz nie temat na ten dział.
Pozniej zajrzalem tutaj i przypomnialem sobie o wersji 6.0 (Dzieki krasnalek!!) Zainstalowalem ja pozniej i mozille moja stara 1.7.3 dobrze znana
skopiowalem pliki plugina, w odpowiednie miejsce (z readme.html, jesli ktos nie wie jakie to odpowiednie miejsce) i zaczelo chodzic!!
Radosny dzien dzis nastal!!
Czytelnikom ciekuje za wytrwalosc
ide naprawiac poczte no i tworzyc nowe grafy w SVG !!
Otwieralem jakis obrazek SVG, nastepnie ogladalem go, po czym wylaczalem okienko z panelem w ktorym byl otwarty obrazek. Powodowalo to, ze Mozilla wywolywala jakas niedozwolona operacje i ladnie sie zamykala cala niezaleznie od tego co mialem w innych okienkach.
Rozwiazanie?
Najpierw byla instalacja Firefoxa, pozniej format i powowna instalacje XP. Znow istalacja SVG Viewer 3.02, Firefox Niestety to samo. Pozniej byla instalacja Opery i tu juz chodzilo, tylko, ze to nie rozwiazalo mojego problemu, bo brak bylo kuriera poczty (z Operowym pokłuciłem się spoko czasu temu). Thunderbird (jesli dobrze napisalem) pozniej n!kurier poczty 0.4 . Obydwa nie chcialy mi otworzyc mojego profilu... ale to juz nie temat na ten dział.
Pozniej zajrzalem tutaj i przypomnialem sobie o wersji 6.0 (Dzieki krasnalek!!) Zainstalowalem ja pozniej i mozille moja stara 1.7.3 dobrze znana
Radosny dzien dzis nastal!!
Czytelnikom ciekuje za wytrwalosc
ide naprawiac poczte no i tworzyc nowe grafy w SVG !!
- TrisTyPL
- Z nami od: 06 grudnia 2004, 18:56
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony