cracks.am
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
cracks.am
Przeglądarka: -
Od jakiegoś czasu strona cracks.am nie ładuje mi się a w dodatku wskakuje mi w to miejsce strona www.cyberstudio.pl. Co może byś powodem takiego przekierowania. Kasowałem tymczasowe pliki, historie w IE nic to nie dało. Nawet wpisanie czegokolwiek z końcówką .am powoduje przekierowanie do cyberstiudio.pl Może ktoś wie co jest grane?? 
- Mark
No tak.. ale z aktualnoscia cracks.am jest b kiepsko i malo jest nowych crackow.
Ja wole uzywac crackz.ws:) a jak czego tam nie ma to po prostu nie ma... na cracks.am nie sprawdzam bo wiem ze na 80% nie bedzie...
Jesli chodzi o stare naprawde stare cracki to jasne ze cracks.am bije konkurenta na glowe ale ja raczej potrzebuje tych swiezych...
Ja wole uzywac crackz.ws:) a jak czego tam nie ma to po prostu nie ma... na cracks.am nie sprawdzam bo wiem ze na 80% nie bedzie...
Jesli chodzi o stare naprawde stare cracki to jasne ze cracks.am bije konkurenta na glowe ale ja raczej potrzebuje tych swiezych...
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2003, 16:21 przez cpu, łącznie zmieniany 1 raz
- cpu
- Z nami od: 05 listopada 2002, 22:07
Ja w tej chwili na obie strony nie mogę wejść, przy cracks.am Mozilla twierdzi, że takiej strony nie ma, przy crackz.ws trwa łączenie i nic więcej. Ale na cracks.am już od pewnego czasu nie mogę wejść... szkoda, było tam tego sporo. 
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Prosze moderatorow o zamkniecie togo watku bo:
1. Nie ma to nic wspolnego z Mozilla (a jeszcze modyfikacje
)
2. Propagowanie piractwa jest naganne i naprawde nie powinno sie tu znajdowac (szczegolnie) na tym forum.
1. Nie ma to nic wspolnego z Mozilla (a jeszcze modyfikacje
2. Propagowanie piractwa jest naganne i naprawde nie powinno sie tu znajdowac (szczegolnie) na tym forum.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Oj spokojnie spokojnie, nie trzeba zaraz do moderatorów na skargę
. Z mojej strony - EOT i już 8) .
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Popieram przedmowce - jak bym chcial kupic legalne oprogramowanie z torego korzystam - Win XP Corel Office XP Photoshop i pare sharewarow... to bym splajtowal!! albo "lepsze" rozwiazanie mial licencje i programy ale nie mial komputera:)
Jak by ceny byly realne to jasne kupilbym oryginal ale zobaczcie ceny obojetnie ktorego z tych programow... tak samo z muzyka jest - ostatni oryginal ktory nabylem to KNZ Wystep - 30 PLN 2CD - genialna cena ale czemu to takie rzadkie przeciez koszt nagrania CD jest taki sam jak nagrania kasetki wiec czemu cena jest 2-3 a czasem nawet wieksza ?? Potem sie dziwia tuki z BSA i "artysci" ze piractwo jest - jasne ze jest sami je popieracie!
Jak by ceny byly realne to jasne kupilbym oryginal ale zobaczcie ceny obojetnie ktorego z tych programow... tak samo z muzyka jest - ostatni oryginal ktory nabylem to KNZ Wystep - 30 PLN 2CD - genialna cena ale czemu to takie rzadkie przeciez koszt nagrania CD jest taki sam jak nagrania kasetki wiec czemu cena jest 2-3 a czasem nawet wieksza ?? Potem sie dziwia tuki z BSA i "artysci" ze piractwo jest - jasne ze jest sami je popieracie!
- cpu
- Z nami od: 05 listopada 2002, 22:07
I znowu to samo
Ale naprawde proponuje zakonczyc ten temat poniewaz nie wiaze sie z Mozilla i nie po to jest te forum. Cracki sa nie legalne i tyle, chyba kazdy sie z tym zgodzi. A czy ktos z nich korzysta czy nie to juz inna sprawa (jego sprawa), jesli chcecie robcie to tylko nie piszcie tego na tym forum.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite