MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

filtowanie historii

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

filtowanie historii

Postautor: Gość » 08 stycznia 2005, 12:33

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

szukam czegoś takiego co pozwoliło by mi dodawać reguły na dodawanie stron do historii, teraz jest bez sensu, bo usuwając całą historię tracę od razu linki do artykułów na różnych stronach, i nie wiem potem co czytałem

ale oprócz tego do historii dodaje się masa badziestwa, każde szukanie w google, strony na których byłem tylko raz, na co mi to ?, po jakimś czasie robi się z historii masa śmiecia, gdzie 80% informacji jest niepotrzebnych

dlaczego nie można zarządzać linkami w historii tak jak plikami cookies ? za pomocą white listy i black-listy

np. na white liście były by linki z adresów, które nigdy nie zostają automatycznie usunięte, na black liście linki które się nigdy nie dodają, a linki z pozostałych adresów wygasały by po określonym czasie

nikomu do głowy coś takiego nie przyszło ?

Proszę nie pisać wytłuszczeniem - służy tylko do podkreśleń określonych rzeczy. W.
Gość

Postautor: cyberrus » 10 stycznia 2005, 16:45

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

nie jest to dokładnie to czego szukasz ale jest to najlepszy jaki istnieje manadżer historii do FF:

http://home.ripway.com/2004-12/218952/F ... index.html
cyberrus

Z nami od: 31 maja 2004, 09:13

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa