nowa szata i FireFTP
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nowa szata i FireFTP
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
zobaczymy jak sie bedzie sprawowac nowa szata strony, chyba trzeba sie troche przyzwyczaic. Kiedys byla mozliwosc pisania komentarzy pod poszczegolnymi rozszerzeniami, teraz chyba to zniknelo - czemu, bylo to bardzo fajne. Teraz trzeba wchodzi na forum i tutaj pisac takie rzeczy.
Mam problem z instalacja rozszerzenia FireFTP. Nie mozna pobrac z serwera, co sie dzieje?
Mam problem z instalacja rozszerzenia FireFTP. Nie mozna pobrac z serwera, co sie dzieje?
- arek66
- Z nami od: 19 grudnia 2004, 23:35
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041208 Firefox/1.0
To FireFTp na nowej stronie, i pozostałe rozszerzenia jeszcze się nie instalują. Jak chcesz je pobrać/zainstalować to udaj się pod stary adres i tam bez prolemów zainstalujesz to rozszerzenie.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
kto chcialby wyrysowac mi jak postawic FireFTPteo pisze:To FireFTp na nowej stronie, i pozostałe rozszerzenia jeszcze się nie instalują. Jak chcesz je pobrać/zainstalować to udaj się pod stary adres i tam bez prolemów zainstalujesz to rozszerzenie.
- wisnia1
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa